Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Broszka pisze:olafen pisze:Od poniedziałku mam urlop, popatrzę za drylownicą i Ci wyślę
Jeśli w tym roku się nie przyda, to już będzie na przyszły
Właśnie jutro się wybieram do miasta i przy okazji będę się rozglądać za drylownicą bo palców i pleców nie czuję a wiśni jeszcze całe mnóstwo do przerobionia
felin pisze:No wlaśnie nie wiem czy go wezmę. W sobotę się ewakuuję z kocurami i dopiero będę robić zamówienie - nie chcę targać żarcia ze sobą i muszę tak wyliczyć, żeby mi się przelew przynajmniej od jednego klienta zgral z datą platności. Chwilowo portfel mam nieprzyzwoicie chudy
olafen pisze:Broszka pisze:To powodzenia, a jesli Ci sie nie uda kupić, to wtedy ja CI pomogę
Broszka pisze:felin pisze:No wlaśnie nie wiem czy go wezmę. W sobotę się ewakuuję z kocurami i dopiero będę robić zamówienie - nie chcę targać żarcia ze sobą i muszę tak wyliczyć, żeby mi się przelew przynajmniej od jednego klienta zgral z datą platności. Chwilowo portfel mam nieprzyzwoicie chudy
Zapowiadają na weekend upały powyżej 30 stopni i gwałtowne burze - będziesz miała ciekawy początek letniska![]()
Alienor pisze:Następna kicia z przepukliną i przemieszczeniem narządów jak Broszka - viewtopic.php?f=1&t=143488
Broszka pisze:Niewiele osób na forum i do nas nikt już nie zagląda...
Broszka pisze:Chyba zaczął się okres wakacyjnych urlopów?
Niewiele osób na forum i do nas nikt już nie zagląda...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Tygrysiątko i 32 gości