Moderator: Moderatorzy
sheridan pisze:Moja Prosia po tym nietoperzu najwyraźniej zasmakowała w łowach i co wieczór wykańcza jakąś ćmę. Do tej pory ich raczej nie jadła. Ale wczoraj zauważyłam, że zjadła.
Nie chcę jakiś kolejnych zdrowotnych przebojów...
(no i cukier dzisiaj rano 240, u nas to bardzo wysoko; oczywiście to może być przypadek)
Avian, sprawdź w polskim necie, czy macie te preparaty:Avian pisze:Kurcze jak ja ta biegunka musi męczyćznów pognala do kuwety ...
sheridan pisze:Dziewczyny, kupiłam nowe paski do Optium Xido i .... porażka! ja mam w tej chwili 44. Na moim starym mam 100... Masakra jakaś, taka rozbieżność. Dzwoniłam aż do tej firmy, kazali mi podejść do jakiegoś punktu serwisowego, żeby to sprawdzić, ale na litość, ja czasu na takie akcje nie mam. Kupuje paski i chce wierzyć, że jest ok. Jeśli któraś z was używa Xido i ma inny glukometr, sprawdźcie wyniki. Mam dwa opakowania tych pasków:( A powinnam w tej chwili lecieć po inne...
sheridan pisze:Na accucheku mam 130. To jest coś niewiarygodnego, jaki te glukometry mają rozrzut!
Powiedzmy, to nie robi dużej różnicy jak jest 300 ileś albo więcej. Ale ja bardzo często muszę podjąć decyzję, czy podawać coś w ogóle czy nic. Niedokładność w przedziale 100-1400 czyni wielką różnicę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości