jako pomoc na koty trochę drobiazgów.
Może komuś z Was spodobają się fanty i uda sie za uzyskane pieniażki kupić karmę dla bezdomnych kotów, które znajdują schronienie w Hoteliku Sabiny:
viewtopic.php?f=1&t=126621
viewtopic.php?f=1&t=137883&start=165
viewtopic.php?f=1&t=129843
Zasady bazarku:
* licytacja fantu na zasadzie : licytacji 3dni
* koszty wysyłki fantów pokrywa kupujący wg kosztów podanych wg taryfy Poczty Polskiej,
* możliwy jest odbiór osobisty: od Gdynia Chylonia do Cisowa do Rumia i w Tczewie
(wtedy ja wpłacę pieniądze na konto Fundacji dla kotów u z Miau Adopci)
Ważne! Wpłacamy pieniądze na konto Fundacji Viva:
Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - Viva!
ul. Kawęczyńska 16 lok. 42a,
03-772 Warszawa
bank DNB NORD Polska S.A. I O/Warszawa
81 1370 1109 0000 1706 4838 7309
Z dopiskiem:
bazarek Miau Adopcje + nick z forum
SWIFT potrzebny dla przelewów zagranicznych: MHBFPLPW
Po dokonaniu przelewu i poinformowaniu mnie o tym, potwierdzam wpłatę w Fundacji i wysyłam fant.
Zapraszam do zakupu:
1. Nowe jeszcze w folii breloczki koty w różnych kolorach cena kup teraz 3zł
koty są: biało-szare, rudo-białe, rudo-czarne, czarno-szare, jeden niebiesko-biały i jeden żółto-biały, mają w sobie zawieszkę całkowita długość 16cm, lekkie.

1A. 4szt bransoletek oliwkowych (lampa bardzo rozjasnia fotki) były w komplecie cena wywoławcza 5zł

2. Bransoletka perełkowo biała i korale błękit z białą muszlą cena wywoławcza 5zł każdy,

5. Kolia stare złoto i srebro, fajna jak nosi się biżuterię srebrną i złota za jednym razem. cena wywoławcza 7zł

6. Złote kolczyki obwarzanki oraz gwiazdy na łańcuszki cena wywoławcza 5zł każdy

7. Okrągłe kolczyki z czerwonymi kuleczkami cena wywoławcza 5zł
8. łańcuszek z dwoma kamyczkami cena wywoławcza 5zł
10. granatowo złote kolczyki oraz pierścionek cena wywoławcza 5zł każdy

12. staro złoty kpl. Kolczyki i łańcuszek z zawieszką cena wywoławcza 15zł

13. kolia czerwona z kolczykami (2pary) jedne porzeczki (maja srebrne zawieszku do uszy) drugie romby cena wywoławcza 15zł można kolczyki kupować osobno.

14. kolia bursztynowa cena wywoławcza 10zł

19. torebka ciemna wiśnia z maliną nowa, potszewka nowa w środku cena wywoławcza 10zł

22. złota torebka wieczorowa z ładna podszewką nowa cena wywowławcza 20zł

23. torebka ze skóry różne odcienie brązu cena wywoławcza 10zł

26. kolczyki zielone kazde w cenie wywoławczej po 5zł

fanty mam w domu, moge dorobić fotek i pomierzyć wg życzenia kupującego
dziękuje za pomoc kotom
4. Oryginalny łańcuch z kamykami cena wywoławcza 7zł
nabyla: alab108
11. bursztynowa bransoleta (bursztyny cytrynowo-zlote) oraz kolia cena wywoławcza 5zł każdy
nabyła Agonis
20. kosmetyczka biało-złota nowa, cena wywoławcza 5zł
nabyła Hańka
25. torebka wyjsciowa czarno-srebrna cena wywoławcza 10zł
nabyla Anula790820
26. kolczyki czarne (noc ksieżycowa-sprzedane Anula790820
16. torebka ciemno fioletowa (prawie czarna) nowa, mocne rączki i podszewka dobrej jakości, kieszonki.cena wywoławcza 10zł
nabyła bellavita
15. torebka (może być kosmetyczka) jasno pomarańczowa nowa z podszewką o dobrej jakości cena wywoławcza 10zł
nabyła morela80
3. Łańcuszek czarny z gwiazdą czarną sprzedany
17.kolczyki kryształki turkusy oraz złota kula z cyrkoniami na łańcuszku cena wywoławcza 7zł każde
18. torebka beżowo-starozłoto z nową podszewką cena wywoławcza 10zł
prostokąt 27cm na 20cm wyglada jak recznie robiona, z ładnym zamkiem i bryloczkiem jako ozdobą podzewka 2 ładne kieszonki, nówka pasek długi jak w normalnej torebce mi przy 160cm wzrostu siega torebka kolo posladka,
nabyła LVSC
21. torebka stare złoto z odrobiną srebra (lampa klamie) nowa, z ładna podszewką cena wywoławcza 10zł
torebka moze byc do reki ale i na ramie,trapez góra 22cm boki13cm, dól 28cm, kieszonka w srodku na zamek, nowka,pasek też długim z regulacją
nabyła LVSC