kociamysza pisze:Kicia.Yoda pisze:Ciotka, nie krzycz i nie denerwuj sie
Nerwy pieknosci szkodza.
Banerek mial byc zartem ale skoro az tak narusza regulamin, ze dostalam zolta kartke to juz go nie ma, banerka znaczy sie.
Wracam na taras grzac brzucho, bo wyjtkowo zimowe slonce grzeje.
takie cos musze niestety ostrzej, zeby bylo na pewno zauwazone.
nie mialam innego wyjscia... zalezy mi by ta zabawa przebiegala w przyjaznej, luznej atmosferze, by nie bylo zadnych nieporozumien i niesnasek, zeby wszystko bylo sprawiedliwe. Gdybym odpuscila w jednym punkcie choc jednej osobie to sila rzeczy caly regulamin diabli wzieli i robta co chceta. Pare bazarkow temu ostrzezenie dostala cioteczka Gibutkowa za podobna akcje, wiec gdybym teraz odpuscila wam, to by bylo nie fair wobec niej.
Na szczescie zauwazylam, ze takie akcje to raczej incydenty tylko, nie widze, by ktos notorycznie lamal regulamim, a to mnie cieszy.

To ma byc uczciwa rywalizacja

Jeszcze jedna drobna uwaga mi sie nasunela wlasnie:
bylabym wdzieczna, gdybyscie wszelkie problemy, niejasnosci wyjasnialy przed rozpoczeciem glosowania, kiedy sa zglaszani kandydaci. (przyklad: pytanie od ewy_mrau dotyczace glosowania). Wtedy to jest najlepszy czas, by wszystkie watpliwosci wyjasniac, a jak jest czas na glosowanie to skupmy sie na glosowaniu i niech nic wiecej uwagi w tej sprawie nam nie rozprasza

OK?
Na przyszlosc wiec: jesli jakies sa watpliwosci, niejasnosci, ktos czegos nie rozumie, jakies pytania-piszcie wczesniej

niektore sprawy wymagaja przemyslenia a wiec i czasu. Lepiej zalatwic to wczesniej, by kazdy kto chce zaglosowac zdazyl to zrobic

a ja nadal mam dylemat jak rozporzadzic punktami....