Aniada pisze:Wracam z pracy - Miś nadal w kojcu siedzi, a Bolek nadal radośnie po nim skacze.
Miś dojrzał do bycia matkiem zastępczym.
Bo persy tak majom

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aniada pisze:Wracam z pracy - Miś nadal w kojcu siedzi, a Bolek nadal radośnie po nim skacze.
Hańka pisze:Mam odczucia absolutnie sprzeczne: z jednej strony, jak widzę Bolusiowe fotki, to sobie myślę - jak on urósł! Z drugiej, po obejrzeniu filmu, mam chęć zawołaćrety, jaki on malutki! Stworzyłaś, Aniu, dzieło kontrowersyjne.
A brzuszek faktycznie piegowaty
katarzyna1207 pisze:Aniada pisze:Wracam z pracy - Miś nadal w kojcu siedzi, a Bolek nadal radośnie po nim skacze.
Bo persy tak majomTeż mam persią męską matkę zastempczom ...
Aniada pisze:katarzyna1207 pisze:Aniada pisze:Wracam z pracy - Miś nadal w kojcu siedzi, a Bolek nadal radośnie po nim skacze.
Bo persy tak majomTeż mam persią męską matkę zastempczom ...
I dugo dojrzewajom do pewnych decyzji.
Thorkatt pisze:Nie żadne śmiesznie podskakuje- wg wszelkich prawideł taktyki Boluś poluje i wszystkie fazy stosował.
ewka63 pisze:Aniado, przeczytałam od deski do deski i od samego początku do teraz. Szacunek dla Ciebie i Twojego mężczyzny. Podarowaliście tym kociakom/ temu kociaczkowi, to co można podarować największego - życie i miłość. I wbrew wszystkim "najmądrzejszym" zrobiliście najlepszą rzecz na świecie.
Właściwie to przeczytałam wszystko w niedzielę, ale byłam w takim szoku, że słów mi brakło. Boluś teraz rośnie i cieszy oczy i serca wszystkich. Bez Ciebie i Twojego męża nie byłoby to możliwe.
Szacunek dla Was.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan i 40 gości