piękne, eleganckie, nowe lub prawie nowe ciuchy dzięki hojności moś na
http://www.wroclawskiekoty.com i na FAN Opole - po połowie
PRZECENA
oto wątki:
viewtopic.php?f=1&t=143065
viewtopic.php?f=1&t=127144
viewtopic.php?f=1&t=125643
1. NOWA - kurteczka dżinskowa House - rozmiar L ale jak dla mnie M, 100 % bawełna - 35 zł z wysyłką sprzedano MAXYMA

2. Dykon - polska firma - koszula w rozmiarze S, lekko elastyczna stan bdb, metki ze składem brak - ByŁo - 20 zł jest 14 zł z wysyłką

3. dżinsowe spodenki - NOWE - 100 % bawełna, rozmiar na metce (dżinsowy)30 - dla mnie 38 - BYŁO 30 zł z wysyłką JEST 23 zł z wysyłką

4. NOWY kostium kąpielowy DUNNES - rozmiary pokazuje jedno ze zdjęć - BYŁO 40 zł z wysyłką JEST 29 zł z wysyłką sprzedany Koki99

5. sukienka firmy Maxima - elegancko skrojona, dołem na podszewce, sat idealny - BYŁO 35 zł z wysyłką JEST 25 zł z wysyłką
sprzedana Beasia

6. sukienka firmy QiosQue - rozmiar 36 ale wg mnie 38 też wejdzie, z tyłu kołnierz zapinany na guziczki, w komplecie paseczek do luźnego wiązania na biodrach / w pasie - 30 zł z wysyłką sprzedana za 25 zł katka323

7. EKSTRA - sukienka Jus d`orange, piękna , elegancka, "lejąca się" - super materiał - dla mnie rozmiar 38 , stan super - małą wadę pokazuję na zdjęciu - rozciągnięcie nitek przy dekolcie, niezauważalne przy noszeniu wg mnie. Ciuchy tej firmy kosztują sporo, sukienka ok 250 zł

ZAPRASZAM - odbiór osobisty w Kaliszu także możliwy