Pakt Czarownic XXXII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 24, 2012 17:23 Re: Pakt Czarownic XXXII

jasdor pisze:
Monikaa pisze: I mam to udostępnione w osi czasu na fb :
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fb ... =1&theater

Tu akurat kochana to masz Bajkę z załogą 8)

rzeczywiście, wkleję inny link: :ryk:
http://www.facebook.com/PrabutyNM

Psy u mnie rządzą coraz mniej: wczoraj pierwszy raz byliśmy na spacerze w trójkę bez smyczy i nawet się nie zdenerwowałam :D
Początki nie były łatwe: raz Bajka dała hasło: "atakujemy psa" i Sunia pociągnęła moje dziecko tak, że zdarło kolanko :( . Kilkanaście razy przestraszyła na śmierć ludzi( i mnie) próbując atakować ich i psy :oops: . Zesrała się sąsiadce na chodnik- ależ była awantura! :twisted: Poszła z tatą na spacer i mu uciekła ...do domu :lol: Do tego szczała na łóżko, gryzła wszystkich poza Pusią , teraz próbuje jeszcze rządzić nad pozostałą dwójką psów, ale oni mają to w d...
Takie małe wariatkowo, ale kurcze, jakie fajne!!!
ObrazekObrazekObrazek

Monikaa

Od: Sob lut 18, 2012 19:28

Post » Nie cze 24, 2012 19:23 Re: Pakt Czarownic XXXII

monikaaa...jak sąsiadka niefajna to dobrze, że jej nasrała :ok: . Przy[pomniało mi się jak kiedyś w bloku sąsiadki pies srał na podwórku (choć 15m dalej był park a w drugą stronę w tej samej odległości puste pola) a ona bezczelnie nogą kopała tę kupę pod nasz samochód aby nie było jej widać (pies malutki ale kupa to zawsze kupa)...tak wiec małż któregoś dnia nie wyrobił i jak nasza Sonia (bokser) zwaliła się na trawniku to zebrał toto szufelką, podłożył owej sąsiadce na wycieraczkę i zadzwonił dzwonkiem - wlazła w to centralnie w papciach :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie cze 24, 2012 19:41 Re: Pakt Czarownic XXXII

Asia_Siunia pisze:monikaaa...jak sąsiadka niefajna to dobrze, że jej nasrała :ok: . Przy[pomniało mi się jak kiedyś w bloku sąsiadki pies srał na podwórku (choć 15m dalej był park a w drugą stronę w tej samej odległości puste pola) a ona bezczelnie nogą kopała tę kupę pod nasz samochód aby nie było jej widać (pies malutki ale kupa to zawsze kupa)...tak wiec małż któregoś dnia nie wyrobił i jak nasza Sonia (bokser) zwaliła się na trawniku to zebrał toto szufelką, podłożył owej sąsiadce na wycieraczkę i zadzwonił dzwonkiem - wlazła w to centralnie w papciach :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Bombowa zemsta!!!

Bajka zachowała się nieładnie- 20 metrów dalej są pola... Zachowanie sąsiadki też jednak było niefajne. A ponieważ 10 lat wcześniej musieliśmy przez jej donosy psa uwiązywać na łańcuchu, nie cierpię baby :evil:
ObrazekObrazekObrazek

Monikaa

Post » Nie cze 24, 2012 19:42 Re: Pakt Czarownic XXXII

viewtopic.php?f=20&t=141442 zapraszałam już :?: ,bo nie pamiętam :oops:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon cze 25, 2012 15:13 Re: Pakt Czarownic XXXII

Nerrrrwyyyyyyyyyy :x
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon cze 25, 2012 16:05 Re: Pakt Czarownic XXXII

villemo5 pisze:Nerrrrwyyyyyyyyyy :x

:?: :?: :?: :?:
ObrazekObrazekObrazek

Monikaa

Post » Pon cze 25, 2012 17:56 Re: Pakt Czarownic XXXII

Praca. i TZ.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon cze 25, 2012 18:29 Re: Pakt Czarownic XXXII

Dziś myślałam kurcze, że w pracy wezmę granat i rozerwę się na pół :evil:. Niby w piątek był mega szybki kurs objęcia stanowiska - dziś od rana kołchoz na nowym miejscu bo akurat weszło WSZYSTKO nowe - łącznie z programem i sprzętem więc całe biuro dzikie, praca się piętrzy ale nowego systemu nie przeskoczysz puki się go nie ogarnie :wink: - podzieliliśmy między siebie pracę sprawiedliwie i wspólnymi siłami jedziemy a tu ZONK - telefon ze starego biura żebym wracała bo oni myśleli, że ja nie od tego poniedziałku odchodzę i "się topią". Lekka konsternacja o co kaman? Obecny kierownik że absolutnie on mnie nie wypuszcza bo oni tu w tym kołchozie umrą w butach a tamci, że u nich też nie wiedzą w co włożyć ręce. Efekt taki, że jak nadrobiłam w jednym pokoju to leciałam do drugiego (a kanapkę zjadłam w drodze powrotnej do domu w samochodzie...) ...kuźwa wyjdzie że dwa etaty ciągnę a pensja jedna :x

Wróciwszy do domu zastałam bród i smród (kuweta..) ...Małż miał wolne ale umilał sobie wolny dzień jak umiał (pojechał quadem do lasu, pojeździł autkiem na pilota...) a tak jak zostawiłam rano tak po południu zastałam...jedynie 2 rolety podciągnął! No nic to..jak będę mieć dzień wolny też dam obiad komuś do upieczenia (ja zostawiłam udka zapeklowane do podpieczenia...oddał mojej mamie ...) podciągnę 2 rolety i wogóle niech się babuny kulają a kibel sam chodzi...

Asia_Siunia

Post » Pon cze 25, 2012 18:57 Re: Pakt Czarownic XXXII

Asia_Siunia pisze:ciach
wogóle niech się babuny kulają a kibel sam chodzi...

Ja wiem, że to nie jest smieszne zastać takie cos w chałupie po takim durnym dniu i że pewnie to nie pierwszy raz, ale finisz mnie rozłozył na łopaty
:ryk: :ryk: :ryk:

Strzel sobie kobieto teraz paznokcie na kolor burgund (ten trzeci z prawej bodaj co go widziałm, a może to sliwka była), do szklanicy tego walkera apple (dzie to kupic ???? 8O plisss) i jak dziuszki pójda ładnie lulu miej wszystko w wielkim powazaniu :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon cze 25, 2012 19:09 Re: Pakt Czarownic XXXII

psiama pisze:
Asia_Siunia pisze:ciach
wogóle niech się babuny kulają a kibel sam chodzi...

Ja wiem, że to nie jest smieszne zastać takie cos w chałupie po takim durnym dniu i że pewnie to nie pierwszy raz, ale finisz mnie rozłozył na łopaty
:ryk: :ryk: :ryk:

Strzel sobie kobieto teraz paznokcie na kolor burgund (ten trzeci z prawej bodaj co go widziałm, a może to sliwka była), do szklanicy tego walkera apple (dzie to kupic ???? 8O plisss) i jak dziuszki pójda ładnie lulu miej wszystko w wielkim powazaniu :ok:

Yesooo...jak ty mnie dobrze znasz 8O aż się boję... :strach:
A Walker apple właśnie do mnie z DE jedzie - w promocyjnej cenie :ok: ...tylko on słabiutki jest w % :wink: ...ale za to jaki dooobry 8)

Asia_Siunia

Post » Pon cze 25, 2012 19:14 Re: Pakt Czarownic XXXII

Asia_Siunia pisze:Wróciwszy do domu zastałam bród i smród (kuweta..) ...Małż miał wolne ale umilał sobie wolny dzień jak umiał (pojechał quadem do lasu, pojeździł autkiem na pilota...) a tak jak zostawiłam rano tak po południu zastałam...jedynie 2 rolety podciągnął! No nic to..jak będę mieć dzień wolny też dam obiad komuś do upieczenia (ja zostawiłam udka zapeklowane do podpieczenia...oddał mojej mamie ...) podciągnę 2 rolety i wogóle niech się babuny kulają a kibel sam chodzi... [/color]

A widzisz, mój chłop nie podciąga rolet, bo mu w graniu przeszkadzają :evil: Kuwetę jedynie sprzątnie, ale tylko wtedy, gdy smród dotrze do pańskich nozdrzy :roll: I to by było na tyle z wysiłków panicza - chyba, że palcem tyknę i opierdzielę od góry do dołu co ma zrobić. Coraz rzadziej mi się jednak chce to robić...
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon cze 25, 2012 19:18 Re: Pakt Czarownic XXXII

AniHili...ja kuwetę sprytnie ustawiłam w pokoju z kompem...Sęk w tym, ze ostatnio jak mu Nikita w kuwecie asystował to...wyniósł kuwetę z kotem wewnątrz do pokoju córki....Tylko kurcze szkoda, ze jak on w kiblu zaczyna załączać broń biologiczną masowego rażenia to go z tym kiblem nie mogę na dwór wystawić :x
Ostatnio edytowano Pon cze 25, 2012 19:45 przez Asia_Siunia, łącznie edytowano 1 raz

Asia_Siunia

Post » Pon cze 25, 2012 19:34 Re: Pakt Czarownic XXXII

Asia_Siunia pisze:AniHili...ja kuwetę sprytnie ustawiłam w pokoju z kompem...Sęk w tym, ze ostatnio jak mu Nikita w kuwecie asystował to...wyniósł kuwetę z kotem wewnątrz do pokoju córki....Tylko kurcze szkoda, ze jak on w kiblu zaczyna załączać broń biologiczną masowego rażenia siać to go z tym kiblem nie mogę na dwór wystawić :x

Przypominam, że mój mąż czyta wątek, a tutaj takie treści edukacyjne... :twisted:
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Wto cze 26, 2012 6:46 Re: Pakt Czarownic XXXII

Jestem. Zaraz będzie porządeczek z głosowankiem 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto cze 26, 2012 6:55 Re: Pakt Czarownic XXXII

Głosuję na koty Martki

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]