Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Karena pisze:Chłopcy właściwie ją ignorują. Dziwne to, tym bardziej, że Figa dostała ruję... Także sobotnia sterylka stoi pod znakiem zapytania. Zobaczymy co powie weterynarz.
EDIT
Weterynarz zrobi sterylkę. Kto z Was sterylizował podczas rui? Zdania na ten temat są podzielone, a nie chciałabym jej zrobić krzywdy.
kinia098 pisze:Karena pisze:Chłopcy właściwie ją ignorują. Dziwne to, tym bardziej, że Figa dostała ruję... Także sobotnia sterylka stoi pod znakiem zapytania. Zobaczymy co powie weterynarz.
EDIT
Weterynarz zrobi sterylkę. Kto z Was sterylizował podczas rui? Zdania na ten temat są podzielone, a nie chciałabym jej zrobić krzywdy.
Mi się wydaje, że jeśli sterylizuje się podczas rui, to kotka będzie już ją miała do końca życia. Tak mi mówi mój wet.
Dyktatura pisze:Pewnie poczuł pana Tomka. Kaszkaj go przecież nie lubi. Wie, że to wet.
Karena pisze:Dyktatura pisze:Pewnie poczuł pana Tomka. Kaszkaj go przecież nie lubi. Wie, że to wet.
A kogo Kaszkaj lubi... No może swojego pańcia no i mnie jak chce się przymilić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość