Moderator: Moderatorzy
wetka.a pisze:Problem z nerkami u Mikiego zaczął się dawno.
neron pisze:wetka.a pisze:Problem z nerkami u Mikiego zaczął się dawno.
puss pisze:neron pisze:wetka.a pisze:Problem z nerkami u Mikiego zaczął się dawno.
no właśnie. sama Pani sobie zaprzecza.
madzka pisze:Skoro już podważacie decyzję wet., to jaki inny lek p-bólowy zastosowałybyście, który bezpieczny byłby dla nerek ? Bo o bezpiecznym dla nerek leku p-bólowym, silnie działającym jakoś nie słyszałam dotąd.
madzka pisze:
I sorry, ale jeśli któraś z Was pisze, że Jej wet musiał poszperać bo nie wiedział zbyt wiele o Tramalu, to przepraszam, ale nawet jak go nie stosuje, to jest to na tyle popularny lek, że wiedzieć o nim by wypadało.
neron pisze:madzka pisze:Skoro już podważacie decyzję wet., to jaki inny lek p-bólowy zastosowałybyście, który bezpieczny byłby dla nerek ? Bo o bezpiecznym dla nerek leku p-bólowym, silnie działającym jakoś nie słyszałam dotąd.
przeczytaj przeciwwskazania do stosowania tramalu
madzka pisze:neron pisze:madzka pisze:Skoro już podważacie decyzję wet., to jaki inny lek p-bólowy zastosowałybyście, który bezpieczny byłby dla nerek ? Bo o bezpiecznym dla nerek leku p-bólowym, silnie działającym jakoś nie słyszałam dotąd.
przeczytaj przeciwwskazania do stosowania tramalu
Tak się składa, że przeciwwskazań do stosowania tramalu czytać nie muszę bo swego czasu musiałam je zgłębiać, zresztą nie tylko jego, dlatego zadałam pytanie jaki inny lek byście podały skoro ten najwyższa izba kontroli miau zdyskwalifikowała ?
wetka.a pisze:Witam,
i znowu wracamy do punktu wyjscia.Kot nie miał zdiagnozowanej choroby nerek ponieważ Pani nie robiła badań krwi.Nie zgłosiła sie na kontrolne badania i nie chciała ich przed zabiegiem,na który nie ja kierowałam i który nie ja wykonywałam.Jak mogłam informować Panią o komplikacjach po podaniu leku przeciwbólowego u kota z chorymi nerkami skoro nie było wiadomo czy ma chore nerki???Każdy lek przeciwbólowy należy ostrożnie stosować przy chorobach nerek czy wątroby.Czasem jednak nie ma wyjścia.A w jego przypadku ubytki w dziąsłach były duże,stąd silniejszy lek.
Co do tego,że opisuję to na forum.Też bardzo miło było by ze strony opiekunki Mikiego aby do mnie zadzwoniła i porozmawiała a nie pisała o "wetce",która uśmierciła Jej kota tramalem.Ona przedstawiła tylko część faktów.Ja dopowiedziałam resztę historii.I więcej nie będę się na ten temat pisać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości