PROSZĘ O POMOC I RADY DLA BEZDOMNEGO KOTKA!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob wrz 11, 2010 11:05 Re: PROSZĘ O POMOC I RADY DLA BEZDOMNEGO KOTKA!!

Gezzz bylo dzis tam tylko do 12-stej musze zatem do pon.czekac jesli zdaze po pracy to go zabiore:/ heh..

modliszka-hrhr

Od: Śro wrz 08, 2010 19:51

Post » Sob wrz 11, 2010 17:55 Re: PROSZĘ O POMOC I RADY DLA BEZDOMNEGO KOTKA!!

Wiecie co jest najtrudniejsze? Kiedy po jakimś czasie siedzenia z nim trzeba się odwrócić i odejść.. Myślę teraz żeby mu za śmietnikiem "domek" z desek styropianu i sianka zrobić... Zimno już nocami jest. Do poniedziałku nic nie moge dla niego więcej zrobić...

modliszka-hrhr

Post » Sob wrz 11, 2010 19:25 Re: PROSZĘ O POMOC I RADY DLA BEZDOMNEGO KOTKA!!

Zawsze jakieś schronienie ... ciężko, wiem ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon wrz 13, 2010 9:03 Re: PROSZĘ O POMOC I RADY DLA BEZDOMNEGO KOTKA!!

modliszka-hrhr pisze:Wlasnie szukam weta taniego tu mi za pierwsza krzycza 45 zl :/ kot troszke lepiej ale dzis nie dostalam sie do niego ani wczoraj bo kosili trawe i schowal sie wystraszony. Bede potrzebowala faktycznie pomocy z ogloszeniami osobiscie nie mam totalnie czasu ledwo wyrabiam ze wszystkim zatem jesli ktos moze jakies ogloszenie wstawic z moim nr telefonu bede wdzieczna. moj nr to 691 028 178. Dzwonie do weta na potokowej nikt nie odbiera ma ktos godziny otwarcia?? Jak zlapie juz kota chce miec pewnosc ze kogos zastane a to dosc daleko i mam tylko jedno polaczenie z Chelmu chyba. W ktorym miejscu jest gabinet na potokowej dokladnie??
Pozdrawiam dziekuje za pomoc. Lece moze zupe zje teraz choc nadal kosza trawe.

Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale w weekend odwoziłam kociaki do Wa-wy. To trójka z banerka poniżej. Gabinet na Potokowej otwarty jest od 11-18, a w soboty od 10-12. Znajduje się koło ronda de la Salle, jak się jedzie od ronda z Niedźwiednika na Morenę.

A to przedruk ze strony http://www.vetopedia.pl/weterynarz-11-5 ... dansk.html

Przychodnia weterynaryjna
Rutkowiak Bohdan, Żarnowska Sabina 1924
Potokowa 12a
Gdańsk
tel. 0 58 341 23 95

pn-pt: 11-18
sobota: 10-12

Ocena placówki wg użytkowników portalu vetopedia.pl
4.78 średnia ocena

4.33 ceny usług
5 czystość w lecznicy
4.83 dobry kontakt z właścicielem zwierzaka
4.5 dlugość oczekiwania w poczekalni
5 czas poświecony pacjentowi
4.8 trafność diagnozy
5 sprzęt diagnostyczny
4.83 umiejętność postępowania ze zwierzętami

oddane głosy: 6
Oceny są subiektywną opinią użytkowników witryny deklarujących korzystanie z tej lecznicy.
Vetopedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii ani wysokość ocen.
Legenda
ceny usług
Czym niższe ceny, tym więcej gwiazdek.

czystość w lecznicy
Czym czyściej, tym więcej gwiazdek

dobry kontakt z właścicielem zwierzaka
jeśli lekarz nas wysłucha, cierpliwie wytłumaczy, jest sympatyczny tym więcej gwiazdek.

dlugość oczekiwania w poczekalni
Czym mniejsze kolejki i lepsza organizacja przyjęć tym więcej gwiazdek.

czas poświecony pacjentowi
czym więcej lekarz poświęca na badanie pacjenta i wywiad na temat objawów tym większy plus.

trafność diagnozy
czym lepsze diagnozy tym więcej gwiazdek

sprzęt diagnostyczny
czym więcej sprzętu diagnostycznego i bada? wykonywanych na miejscu tym więcej gwiazdek

umiejętność postępowania ze zwierzętami
czym lepiej sobie radzi z gryzącym psem lub kotem tym więcej gwiazdek

Cieszę się, że inni równie dobrze oceniają tę lecznicę.
Trzymam kciuki za leczenie kota.
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Wto wrz 14, 2010 9:42 Re: PROSZĘ O POMOC I RADY DLA BEZDOMNEGO KOTKA!!

Co tam słychać u bezdomniaczka?
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Wto wrz 14, 2010 16:46 Re: PROSZĘ O POMOC I RADY DLA BEZDOMNEGO KOTKA!!

Sprawa wygląda następująco. Kot od 2 tygodni dostaje antybiotyki od jakiejś kobietki, Budka zrobiona natomiast nie chce w niej siedzieć, ma mniejszy katar choć słychać, że ciężko oddycha. Ma okrąglejszy brzuszek. Po tym jak chciałam go złapać nie gada ze mną :P ucieka i czeka aż odejdę kawałek zanim pójdzie jeść. Z tego co widzę więcej ludzi teraz daje mu jeść i przynieśli koło budki poduszkę i miseczki dodatkowe. Zatem wygląda na to, że będzie dobrze:) Teraz trzeba mu tylko domek znaleźć i odzyskać zaufanie :)

modliszka-hrhr

Post » Śro wrz 15, 2010 13:00 Re: PROSZĘ O POMOC I RADY DLA BEZDOMNEGO KOTKA!!

To się cieszę, antybiotyk powinien pomóc. Ale trzeba kotka przypilnować, biedaka. Będę zaglądać na wątek. Jakby było gorzej, to wet niezbędny. Wtedy jedynie klatka-łapka, jak sądzę. Pozdrawiam

Fanszeta

Post » Pon cze 25, 2012 9:37 Re: PROSZĘ O POMOC I RADY DLA BEZDOMNEGO KOTKA!!

Witam po tak długim czasie. Przypadkiem trafiłam ponownie na forum. Dlatego postanowiłam napisać. Niestety kot nie zdążył znaleźć domu. Zamarzł tej zimy której pisałam na forum. Znalazłam go rano przed pracą i pochowałam natychmiast na poligonie niedaleko. Nie mieszkam już na tym osiedlu. Nie wiem jak teraz koty mają się tam. Pozdrawiam wszystkich na forum i dziękuje za pomoc. Ela

modliszka-hrhr

[poprzednia]