Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Dom znalazła jak juz pisałam Babcia Rysia
Nie ma też kotka z kwarantanny b 1 123/120
i Alfreda 122/119.
Bardzo proszę osobę która będzie robiła ewidencję o sprawdzenie, gdzie te koty są ?.Jezeli Alfred siedzi nadal za boksami to nie jest karmiony.Przynajmniej dziś nie dostał jedzenia.
Bardzo proszę też o sprawdzenie skąd przyjechały i dlaczego trafiły do schroniska
Bazyl 132/129
Dasza 131/128 i Dixi 128/125
terenia1 pisze:mar_tika pisze:Dom znalazła jak juz pisałam Babcia Rysia
Nie ma też kotka z kwarantanny b 1 123/120
i Alfreda 122/119.
Bardzo proszę osobę która będzie robiła ewidencję o sprawdzenie, gdzie te koty są ?.Jezeli Alfred siedzi nadal za boksami to nie jest karmiony.Przynajmniej dziś nie dostał jedzenia.
Bardzo proszę też o sprawdzenie skąd przyjechały i dlaczego trafiły do schroniska
Bazyl 132/129
Dasza 131/128 i Dixi 128/125
Kociak 123/129 czarny z buraskiem od Nutki - Kasia w sobotę zawiozła do M1
Alfred 122/119 siedzi za boksami w szpitaliku, bynajmniej w sobotę tam jeszcze był, dawałyśmy mu jeść - na kartce też napisałam że jest za boksami, Pani Iwonka miała go wyciągnąć zza boksów![]()
128/125 buraska Dixi nikt nic nie wiem skąd została przywieziona w ewidencji, też pracownicy nic nie wpisali niestety podobnież tylko tyle wiadomo że kogoś ugryzła.
kotka 131/128 - Dasza została przywieziona w sobotę do schroniska około 12 godziny, przywiózł ją chłopak który mieszka na ul. Targowej podobnież weszła mu do domu przez okno- pytałam się czy nie romawiał z sąsiadami może komuś uciekła, powiedział że nie bo wiadomo to Targowa.
Bazyl 132/129 widocznie już musiał w sobotę trafić do schroniska po naszym wyjściu. Będę jutro to popytam pracowników.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1137 gości