Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hipcia pisze:Jak wygląda taka ścianka wspinaczkowa dla kota ?
Maykaw pisze:U niektorych kotow tak sie objawia choroba sieroca
MaryLux pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EVA2406 pisze:To jest to co pisałam o moim Kacperku. Jak był chory i musiał być izolowany gryzł nas za nogi. Jak już mógł być z innymi kotami wszystko się zmieniło. Kacperek stał się łagodny i przytulaśny.
Iwonami pisze:Gdy skarżyłam się weterynarzowi na Rysia (ma ADHD) to pierwsze pytanie jakie mi zadał, było: czy w domu jest drugi kot? Oczywiście była Tosia, Rysia siostra. Też podejrzewał chorobę sierocą.
Rysio gryzł i łapał mnie za nogi. Dyscyplinowałam go spryskiwaczem do kwiatów.
Dzisiaj wystarczy, że mu tylko ten spryskiwacz pokażę i przestaje być niegrzeczny.
Nie ma to najmniejszego wpływu na jego stosunek do mnie. Bardzo mnie kocha a ja jego.
Bardzo mu także pomogła ścianka wspinaczkowa od delfinki.
Uspokoił się i już mnie wcale nie gryzie i nie drapie. Jak ręką odjął.
Hipcia pisze:Jak wygląda taka ścianka wspinaczkowa dla kota ?
Iwonami pisze:viewtopic.php?f=1&t=139519&p=8639149&hilit=%C5%9Bcianka+wspinaczkowa#p8639149 Prezentowałam ją w moim wątku
Bardzo dziękujemy, że nas odwiedziłyście!Myszolandia pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nawet czasem mam ochotę zawołać go Pantuś, Panti…alix76 pisze:Jaaaakaaa pantera!
On już ma „siostrę” – jest ich dwoje a starsze stwarzające co chwilę i przez całe swoje życie same problemy nam całkowicie wystarczyAgneska pisze:To jak? Kiedy mu obstalujecie kumpla do zabawy i na poprawe charakteru?
MaryLux pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
psiama pisze:A jak się Nero do Choco odnosi ? Boi się czy garnie ? Bo dużo zalezy też od koteczka , kciuki !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 97 gości