Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aniada pisze:Sernik się mija z powołaniem![]()
Zdolna bestia!
A ja mam dość. Przygotowuję mieszkanie na wystąpienie Bolusia z kojca. Powiem Wam szczerze, że nie pamiętam, kiedy ostatnio sprzątałam tak dokładnie. Chyba przed pierwszą wizytą mojej mamy, ale wtedy nie miałam kotów.
Padam... Jak skończę, to ustawię choinkę i zacznę smażyć rybę, nucąc kolędy. Tak błyszczącego lokum nie miałam nawet w Boże Narodzenie.
mziel52 pisze:Od dawna wiadomo, że koty wymuszają porządek w mieszkaniu.
Po to się trzyma w domu te stworzenia
mar9 pisze:a opłatek masz?
Aniada pisze:mar9 pisze:a opłatek masz?
A tu Cię zaskoczę - MAM!!![]()
Aż sprawdziłam - normalnie kawałeczek został. I sól ze święconki... Ale to nie te święta.
Dobra, wezmę go troszkę do dużego pokoju. Kable pochowałam, podłoga lśni, więc nie ma niebezpieczeństwa, że coś połknie.
Aniada pisze:mar9 pisze:a opłatek masz?
A tu Cię zaskoczę - MAM!!![]()
Aż sprawdziłam - normalnie kawałeczek został. I sól ze święconki... Ale to nie te święta.
Dobra, wezmę go troszkę do dużego pokoju. Kable pochowałam, podłoga lśni, więc nie ma niebezpieczeństwa, że coś połknie.
kocurzyca41 pisze:Dzień ojca za to dziś....Gazda świętuje? Bolutek tatusiowi niespodziankę zrobił?
Hańka pisze:Sernik, uważaj, zdradzę Ci sposób na wielką kasę: pisz piosenki!
Serniczek pisze:Hańka pisze:Sernik, uważaj, zdradzę Ci sposób na wielką kasę: pisz piosenki!
jeden warunek- Hańka śpiewasz moje teksty i nie widze inaczej
a poza tym dzisiajwbetlejem(dawniej olaboga) ja nie umim![]()
,ze ona kocha jego a on ją nie albo też,albo,że tam on kocha a ona ani dudu-i costam cośtam.....
brrrrrr........
pewnie mu kapcie dali bo posprzątaneHańka pisze:Serniczek pisze:Hańka pisze:Sernik, uważaj, zdradzę Ci sposób na wielką kasę: pisz piosenki!
jeden warunek- Hańka śpiewasz moje teksty i nie widze inaczej
a poza tym dzisiajwbetlejem(dawniej olaboga) ja nie umim![]()
,ze ona kocha jego a on ją nie albo też,albo,że tam on kocha a ona ani dudu-i costam cośtam.....
brrrrrr........
Nie no, ja mogę zaśpiewać, czemu nie...Ale reklama dla Twojej twórczości to to nie będzie, oj nie!
Do Aniady prośba o info, jak Boluś na pokojach sobie radzi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 17 gości