Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:brak śniadania oznacza albo sklerozę Dużej albo weta-obie opcje mało fajne
Bazyliszkowa pisze:ruda32 pisze:brak śniadania oznacza albo sklerozę Dużej albo weta-obie opcje mało fajne
Zgadzam się z tym. Przy czym stawiałbym na weta.
Klakier
morelowa pisze:Mnie to się podoba najbardziej ta drabina biała ze zdjęc Doroty.![]()
Dorota - co to za strona, czyja?
morelowa pisze:Mnie to się podoba najbardziej ta drabina biała ze zdjęc Doroty.![]()
Dorota - co to za strona, czyja?
W domu naprzeciwko, na II piętrze bardzo często bywa kotek na parapecie. Na ogół wewnętrznym, ale czasem na zewnętrznym - mam go prawie naprzeciwko swojego balkonu, nie mogę nie widzieć. Bywa z takimi przerwami - kilkumiesięcznymi, że nie jestem pewna czy to ten samale raczej tak. To duże mieszkanie, z wieloma oknami i balkonem, którego nie widzę. Więc co jakiś czas patrzę na trawnik poniżej, czy tam kotka nie zobaczę. Ludzi - młoda kobieta z małym dzieckiem, matką, ojcem ZAWSZE pijanym + osoby niezidentyfikowane - nie spotykam praktycznie face to face. Jeśli spotkam, spróbuję zagadać. Ale to ludzie, którzy w takich wypadkach patrzą na ciebie NIC KOMPLETNIE NIE ROZUMIEJĄC Z TEGO CO MÓWISZ. Wczoraj widziałam jak dzieciak wyrzuca kartki przez okno, a mamunia stoi i sie patrzy
. Chciałam żeby mnie zauważyła, ale jakoś nie. To bardzo zadbane otoczenie - pani sprzątająca robi to codziennie.
Hannah12 pisze:Florka, ty dzielna koteczka jesteś.
Ja miałem tylko czyszczone ząbki.
Duża powiedziała, że od razu mi lepiej z pysia pachnie, a duzy ma mniejsze uczulenie na moje podgryzanki![]()
Haker
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, Marmotka, MB&Ofelia, Talka i 30 gości