EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 22, 2012 22:02 Re: EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

sherina pisze:
dorcia44 pisze:Kładłam Oli farbę na włosy ,od skóry super ,dalej mniej super :mrgreen:

Mi też kiedyś kładłaś :strach: :strach: :mrgreen:
współczuję Oli :twisted: :lol:

larwa :twisted: przecież na głowę też trochę trafiło :mrgreen:

Sernik współczuję :cry:

amms ,tego uczucia jak już go wyciągnęłam z tych liści i kałuży nigdy nie zapomnę ,tulałam do siebie i chyba czułam że mój ci on :wink: chociaż ja facetów kocich nie chciałam mieć ,zaparłam się i już.

maluchy demolują mi mieszkanie ,to małe perszingi ,wszędziej ich pełno ,nawet nie próbuje z startować z fotami same ogony albo i to nie :lol:
jaka to radość patrzeć na nie :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt cze 22, 2012 22:12 Re: EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

idę pokarmić paskudy i może do łóżka czas 8)
dobrej nocki :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 23, 2012 7:26 Re: EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

Witam łikendowo :wink:
strasznie krótkie te noce .ledwo się położyłam (o godz.1) i już wstałam (o 5.30) :twisted:
Zwierzyna obrobiona ,nakarmiona ,wyczyszczona ,oczka wymyte ,kuwety sprzątnięte ...co zrobic z tak miło zaczętym dniem :?:
wleź do łózka na cd. snu :mrgreen:
Kupiłam wczoraj czereśnie ,pycha ale od razu wróciłam wspomnieniami wstecz jak jedliśmy czereśnie i strzelalismy w siebie pestkami
jak Bartek z Grzegorzem wyjechali za Legnicę i zerwali tam prawie wszystkie czereśnie z drzewa i zapomnieli je zabrac..
a tak się cieszyli że mają dla mnie niespodziankę .
i moje wakacje kiedy byłam dzieckiem ,fajne spokojne czasy ,takie bezpieczne i radosne.
Wozili mnie rodzice do dziadków na wieś ,tuż za Legnicą była taka osada Smokowice 2-3 km dalej była wieś Szymkowo ,te wsie łączyła droga czereśniowa .
Co to były za czereśnie ,kolor ,kształt ,smak :1luvu: takich czereśni nie ma np.serduszkowe ,duże ,czerwono żółte ...albo tylko żółte.
Dalej była Kaczawa ,rzeczka tak czysta że każdy kamyk ,każda roslinkę ,rybkę było widać.
Ryby łowiliśmy na patyk który miał byc wędką :mrgreen: lub na ..widelec zrobiony również z patyka. :wink:
Kładliśmy się na autostradę :wink: i patrzyliśmy kiedy cos będzie jechało ,lub jak ciepło faluje po drodze...
Nawet źródełko odkrylismy ,smak tamtej wody ,smak tamtych wspomnień....
ale mnie wzięło :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 23, 2012 8:26 Re: EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

dorcia44 pisze:datę ustawiłam sama :smokin:

Obrazek

:mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob cze 23, 2012 8:35 Re: EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI ROSNĄ i chorują :( APARAT JEST

dorcia44 pisze:Kot nad koty 8) ObrazekObrazek

O, mój kotek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob cze 23, 2012 8:49 Re: EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

Wielbłądku czas przyjechać wymiziać 8)

Monia ,dzięki za uznanie :kotek:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 23, 2012 9:30 Re: EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

dorcia44 pisze:Witam łikendowo :wink:
strasznie krótkie te noce .ledwo się położyłam (o godz.1) i już wstałam (o 5.30) :twisted:
... kiedy byłam dzieckiem ,fajne spokojne czasy ,takie bezpieczne i radosne....
:oops:

aż mi się łzy w oczętach zakręciły.... i cieplutko na serduchu zrobiło...
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Sob cze 23, 2012 10:55 Re: EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

Kupiłam wczoraj czereśnie ,pycha ale od razu wróciłam wspomnieniami wstecz jak jedliśmy czereśnie i strzelalismy w siebie pestkami
jak Bartek z Grzegorzem wyjechali za Legnicę i zerwali tam prawie wszystkie czereśnie z drzewa i zapomnieli je zabrac..
i moje wakacje kiedy byłam dzieckiem ,fajne spokojne czasy ,takie bezpieczne i radosne.
Wozili mnie rodzice do dziadków na wieś ,tuż za Legnicą była taka osada Smokowice 2-3 km dalej była wieś Szymkowo ,te wsie łączyła droga czereśniowa .
Co to były za czereśnie ,kolor ,kształt ,smak takich czereśni nie ma np.serduszkowe ,duże ,czerwono żółte ...albo tylko żółte.
Dalej była Kaczawa ,rzeczka tak czysta że każdy kamyk ,każda roslinkę ,rybkę było widać.
Ryby łowiliśmy na patyk który miał byc wędką lub na ..widelec zrobiony również z patyka.
Kładliśmy się na autostradę i patrzyliśmy kiedy cos będzie jechało ,lub jak ciepło faluje po drodze...
ale mnie wzięło

Oj, Dorciu chyba mówisz o moich terenach, jeśli o tą Legnicę chodzi, a pewnie o tą, bo skoro Kaczawa to musi być dolnośląska Legnica :D a ja mieszkam w Lubinie czyli 20km od legnicy :piwa:

edytka312

Od: Nie kwi 15, 2012 10:33

Post » Sob cze 23, 2012 13:03 Re: EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

dorcia44 pisze:Monia ,dzięki za uznanie :kotek:

... do usług 8) :D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob cze 23, 2012 18:37 Re: EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

edytka312 pisze:
Co to były za czereśnie ,kolor ,kształt ,smak takich czereśni nie ma np.serduszkowe ,duże ,czerwono żółte ...albo tylko żółte.
Ryby łowiliśmy na patyk który miał byc wędką lub na ..widelec zrobiony również z patyka.
Kładliśmy się na autostradę i patrzyliśmy kiedy cos będzie jechało ,lub jak ciepło faluje po drodze...
ale mnie wzięło

Oj, Dorciu chyba mówisz o moich terenach, jeśli o tą Legnicę chodzi, a pewnie o tą, bo skoro Kaczawa to musi być dolnośląska Legnica :D a ja mieszkam w Lubinie czyli 20km od legnicy :piwa:

tak ,to twoje okolice :wink:
teraz Kaczawa jest jak ściek :? :cry:
Huta Miedzi zniszczyła okolice ,wypaliła tereny ...dała ludziom pracę.
To były czasy kiedy jeździł facet po wsiach i krzyczał szmaty kupuje butelki szmaty butelki :wink: miał ze sobą zawsze różne rzeczy do sprzedania lub na wymianę i takie wielkie lizaki :D

a kiedy byłam juz ciut starsza ,tak po dwudziestce bo już mężatką byłam ze 2 lata :roll: wyjechałam z koleżanką i jej malutkim synkiem w augustowskie do Serw ,jejuniu jak tam było cudnie :1luvu:
jeździło się rowerami wijącymi się dróżkami :wink: między lasami i jeziorami ..zero ludzi ,zero aut..czysto i widoki w stylu zobaczyć i umrzeć .
Jadę i w dole coś mi się czerwieni ,zatrzymałam się ,zeszłam i oniemiałam ,poziomkowa polana . :1luvu:
Tyle pięknych wspomnień....nie mam z kim się nimi dzielić :oops:

Dużo dziś spałam ,nie miałam netu :evil:

Popierdółki dostały dziś RC ale w saszetce.
Pożarły z apetytem ,musiałam kupić im suche bo Weaning już się skończył i kuraka i suma sumarum wydałam tylko na maluchy prawie 50 zł :strach:
Helpunku :crying:
zaraz postaram się wstawić fotki maluszków.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 23, 2012 18:46 Re: EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

muszę wstawiać pojedyńczo bo mi się zacina :cry:

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob cze 23, 2012 18:54 przez dorcia44, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 23, 2012 18:53 Re: EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

dorcia44 pisze:Popierdółki dostały dziś RC ale w saszetce.
Pożarły z apetytem ,musiałam kupić im suche bo Weaning już się skończył i kuraka i suma sumarum wydałam tylko na maluchy prawie 50 zł :strach:

Dorciu, wiem, że bardzo potrzebujesz pomocy, ale nic już teraz nie mogę... :(

Marcelibu

Post » Sob cze 23, 2012 18:57 Re: EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 23, 2012 19:19 Re: EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

Marcelibu pisze:
dorcia44 pisze:Popierdółki dostały dziś RC ale w saszetce.

Dorciu, wiem, że bardzo potrzebujesz pomocy, ale nic już teraz nie mogę... :(

Monia ,wiem .
Ceny są z kosmosu ,RC Baby 22.50 zł za 40 dkg ,taniej zapłaciłam za RC Weaning :roll:
Saszetki RC 5.50zł za sztukę :roll: na szczęście jadły z wielkim apetytem.1 wciągnęły w parę minut.
Kupiłam tylko 2 ,warto by było skoczyć po całe opakowanie do Hurtowni ale nie mam z kim :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 23, 2012 19:34 Re: EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

ale ze mnie dupa ..Monia :1luvu: ty już dużo zrobiłaś ,podesłałaś wątek swojej pani dyrektor która obiecała mnie wspomóc :1luvu:
za dużo snu nie wpływa dobrze na prace moich komórek :oops:

nikomu nie podobają się moje dzieci :evil: :crying:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]