Moderator: Moderatorzy
Bianka 4 pisze:Bardzo się cieszę, że moi ulubieńcy będą startowaćTylko kto za mnie dokona wyboru...
ewa_mrau pisze:a ja wysłałam wczoraj wieczorem zgłoszenie do izabell36
dotarło?
... mry!
EVA2406 pisze:ewa_mrau pisze:a ja wysłałam wczoraj wieczorem zgłoszenie do izabell36
dotarło?
... mry!
A ja wysłałam do Kociary, ale potwierdzenia nie dostałam i nr konta też nie.
Kociara82 pisze:jasdor pisze:isabell36 bardzo wszystkich przeprasza, ale do soboty jest poza zasięgiem internetu, łącza sie jej przegrzały![]()
![]()
nie zazdroszcze....
EVA2406 pisze:Bianka 4 pisze:Bardzo się cieszę, że moi ulubieńcy będą startowaćTylko kto za mnie dokona wyboru...
Zrobisz losy i dasz Noblisiowi do wyciągnięcia
Kociara82 pisze:dobra, pora wstawic nowe zgloszenia... oj, coraz to piekniejsze kociaste sie zglaszaja
vega013 pisze:Kociara82 pisze:dobra, pora wstawic nowe zgloszenia... oj, coraz to piekniejsze kociaste sie zglaszaja
Masz rację - same piękne koty startują w tej edycji konkursu
rudy kociak pisze:vega013 pisze:Kociara82 pisze:dobra, pora wstawic nowe zgloszenia... oj, coraz to piekniejsze kociaste sie zglaszaja
Masz rację - same piękne koty startują w tej edycji konkursu
Mnie podoba się twoja panna Lilusia,śliczna oprawa oczu.O futerku panienki nie wspominam
Kociara82 pisze:MAMY PROBLEM!!!
KTO PAMIETA, JAKIEGO KANDYDATA NA MISTERA ZGLASZALA MIKUS? BO SIE USUNELA JEGO KANDYDATURA JAKIMS CUDEM, A MIAL NR 1 ALBO TO JAKAS POMYLKA, BO JA NIE PAMIETAM JUZ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości