Moderator: Moderatorzy
ellza1 pisze:Halinko ja Ci wysłałam wiadomość na maila nie forumowego. Firany jak już pisałam dwie strony temu cuuuuudo
AnnAArczyK pisze:halinka1403 pisze:AnnAArczyK pisze:Przydreptałam...
Kceeem następną firanę
WitajA jaka by ona miała być i na jakie okno
![]()
Myśle, że może być lambrekin na okno 2m szer. - środek wys.40cm - boki dłuzsze np. 70-80cm(chciałabym okno odsłonięte bez typowej firany lecz z bogatą górą)...ufff, ale wymagania
![]()
alab108 pisze:Halinko ja chciałabym takie firanki wcinane, jak to napisałaś przy jednym ze wzorów. I mam pytanie czy masz taka organtynę jak na wzorach nr 15; 19; 20; 24; 28 lub coś w tym rodzaju. Potrzebowałam na 3 okna, ale ponieważ w domu jest dosyć ciemno to chyba białe firanki rozjaśnią. Wymiary podałabym może jutro
alab108 pisze:Halinko, a czy mogę poczekać na inne firanki, jednak bardziej mi się podobają te które wymieniłam dalej, a najbardziej ta 28. Wolałabym ten wzorek nie tak regularnie tylko rzucony tak rzadziej. Jak myślisz będziesz miała jakieś inne i kiedy?
halinka1403 pisze:Dodałam trochę nowościReszta wieczorem. Zapraszam
halinka1403 pisze:halinka1403 pisze:Dodałam trochę nowościReszta wieczorem. Zapraszam
Niestety,"wstaw.org" nie działa,a ja inaczej nie umiem wstawiac zdjęć.
turkusowa pisze:witam. halinko, jestem szczęśliwą posiadaczką jednej z firan od Ciebie. do dziś sprawuje się nieźleteraz czekam jeszcze na dłuższe firanki. czy kiedyś takowe będą?
as_ko pisze:Dopiero odkryłam ten bazarekpiękne.
Od razu mam pytanie, bo w oko wpadły mi zasłonki nr. 1 (brązowe) czy byłaby możliwość uszycia takich długich (długość pewnie ok. 2,4m) na karnisz 2,2m + pojedyncza na okno balkonowe (karnisz 1,2m)?
A moja mama intensywnie myśli nad nr. 45
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 100 gości