2m.piękne kocięta(2 szylki i pingwinek)w swoich ds, f.1i3 Gd

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 17, 2012 13:32 Re: 2mies.piękne kocięta(2 szylki i pingwinek) do adopcji Gd

Dzwonią ale wiesz jak na razie nikogo :roll: ale za to dziś byliśmy na odrobaczeniu. Doktor powiedział, że są cudne :1luvu: no :D były bardzo grzeczne. Od wczoraj latają po całym mieszkaniu :ryk: teraz śpią. Aniołki :1luvu:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon cze 18, 2012 21:03 Re: 2mies.piękne kocięta(2 szylki i pingwinek) do adopcji Gd

Cieszę się,że rosną zdrowo.Jeden z moich przez moment był już jedną łapką z TM.Teraz jest dobrze szaleje na gratisowym drapaczku z zooplusa.Polecam.Dla takich maleństw jest idealny :ok:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Wto cze 19, 2012 7:32 Re: 2mies.piękne kocięta(2 szylki i pingwinek) do adopcji Gd

co u moich ulubieńców ? :wink:
Aniołki ? oj znam te aniołki z diabłem za skórą :mrgreen:
jak zaczynają szaleć to ratuj się kto może :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw cze 21, 2012 18:32 Re: 2mies.piękne kocięta(2 szylki i pingwinek) do adopcji Gd

A co tu taka cisza :?:
Obrazek

aga marczak

Post » Czw cze 21, 2012 19:10 Re: 2mies.piękne kocięta(2 szylki i pingwinek) do adopcji Gd

aga marczak pisze:A co tu taka cisza :?:

przepraszam Aguś ale nie wyrabiam.
Trójeczka ma się dobrze, po odrobaczeniu luźne kupale, dziś dostały specjalną karmę jak do jutra nie będzie lepiej jedziemy do doktora. Ogólnie traktorkują i sa cudowne. Dzwoniła miła pani ma kotka 2 latka ale niestety kotek jej wychodzi no i domek przy ulicy. Pani mówi, że nie wypuszczałaby go ale tak się domaga, że nie idzie nie wypuścić. Ale ja nie wydam jej Klarci, bo boję się, że to się źle skończy. Reszta to niepoważne telefony tzw. "kotek do zabawy". no ale postaram się zrobić jutro ogłoszenia wyróżnione może wtedy coś się ruszy? Całujemy :1luvu:
Obrazek

biamila

Post » Czw cze 21, 2012 20:40 Re: 2mies.piękne kocięta(2 szylki i pingwinek) do adopcji Gd

I parę fotek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Cudne są :1luvu:
Obrazek

biamila

Post » Pt cze 22, 2012 12:01 Re: 2mies.piękne kocięta(2 szylki i pingwinek) do adopcji Gd

"Mój" jeden poszedł do dobrego domku kilka dni temu ;)
a weekend z kociakami był niezapomniany :ryk: koci wujek Mołdżo przesiedział cały weekend po łóżkiem, w obawie przed kociakami :roll: wdrapywały się na kanapę i oblepiały mnie jak muchy tuląc się cały czas ;)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt cze 22, 2012 17:23 Re: 2mies.piękne kocięta(2 szylki i pingwinek) do adopcji Gd

biamila pisze:I parę fotek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Cudne są :1luvu:

Wiem jak trudno znaleźć dobry dom dla takich cudaków.Im ładniejszy kot tym trudniej o dobry dom i tym więcej telefonów od świrów :roll:
Obrazek

aga marczak

Post » Pt cze 22, 2012 19:12 Re: 2mies.piękne kocięta(2 szylki i pingwinek) do adopcji Gd

No może mamy domek dla którejś z panieneczek, ale cicho sza na razie, bo okaże się w sobotę czy wszystko jest tak jak pan mówi :ok:
Obrazek

biamila

Post » Pt cze 22, 2012 19:51 Re: 2mies.piękne kocięta(2 szylki i pingwinek) do adopcji Gd

biamila pisze:No może mamy domek dla którejś z panieneczek, ale cicho sza na razie, bo okaże się w sobotę czy wszystko jest tak jak pan mówi :ok:

Po cichutku trzymamy kciuki :ok:
Obrazek

aga marczak

Post » Sob cze 23, 2012 21:37 Re: 2mies.piękne kocięta(2 szylki i pingwinek) do adopcji Gd

aga marczak pisze:
biamila pisze:No może mamy domek dla którejś z panieneczek, ale cicho sza na razie, bo okaże się w sobotę czy wszystko jest tak jak pan mówi :ok:

Minęła sobota i jak tam domek?
Obrazek

aga marczak

Post » Nie cze 24, 2012 1:19 Re: 2mies.piękne kocięta(2 szylki i pingwinek) do adopcji Gd

aga marczak pisze:
aga marczak pisze:

Też jestem ciekawa. :ok:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie cze 24, 2012 7:10 Re: 2mies.piękne kocięta(2 szylki i pingwinek) do adopcji Gd

kotika pisze:
aga marczak pisze:
aga marczak pisze:

Też jestem ciekawa. :ok:

Na przyszłą sobotę się umówiłam, bo teraz jesteśmy na antybiotyku z powodu luźnych kupalek, które już luźne nie są całe szczęście. Państwo dostali foteczki i ponoć grzecznie czekają. Jak to mówią wszystko ma swój czas. Wkleję troszkę fotek dziś, to sobie cioteczki zobaczycie jak pięknie rośniemy :ok:
Obrazek

biamila

Post » Nie cze 24, 2012 14:29 Re: 2mies.piękne kocięta(2 szylki i pingwinek) do adopcji Gd

No i obiecane foteczki naszej cudnej trójeczki :D
po obiadku:)
Obrazek
Mój ulubieniec Franio - jakbym zwariowała to bym go nie oddała nikomu :ryk: uwielbiam go :1luvu:
Obrazek
Tosiulka, delikatna jak puszek, drobniutka, kochana, idealna :1luvu:
Obrazek
Klarcia, pewna siebie, obrotna, mrucząca do niuniania :1luvu:
Obrazek
i jeszcze raz Tosiulka, czyli cała ona: "przepraszam czy możesz mnie troszkę przytulić :1luvu:
Obrazek
Cała trójeczka jest cudowna, mrucząca, nie sprawiająca najmniejszych problemów, idealna.
Obrazek

biamila

Post » Nie cze 24, 2012 16:24 Re: 2m.piękne kocięta(2 szylki i pingwinek)szukają ds, f.1i3

tak sobie oglądam te zdjęcia i widzę cudowne,piękne kocięta i jak sobie przypomniałam gdzie się urodziły i że wszyscy w koło byli wściekli że one tam są to aż same łzy płyną po policzkach.Oczywiście ze szczęścia :1luvu:
A Franio o mało najpierw nie został przez nas zagnieciony a potem prawie uciekł i mógł zginąć
O matko jak dobrze że się udało :1luvu:
Obrazek

aga marczak

[poprzednia][następna]