Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
RudyiSrebrnyKot pisze:Czy ktoś może polecić żwirek/piasek do stosowania na zewnątrz???
Moje Kocisko załatwia się i w domu (Cat's Best Nature Gold) i na ogrodzie, gdzie ma wydzieloną pod płotem "kuwetę" z piaskiem. Sprawdza się dobrze, wybieram kupska, a siku deszcz filtruje, co jakiś czas piasek dosypuję. Sęk w tym, że czysty piasek mi się skończył.
Nie mam go skąd wziąć....
Ma ktoś może pomysł jaki żwirek byłby dobry, do takiego stosowania "pod chmurką"?
Nie może być zbrylający i powinien być bardzo, bardzo drobny, jak piasek...
dzikafretka pisze:Hej, mam pytanie do osób używających Cat's Best. Otóż zamówiłam dwa małe worki i jeden duży u jednego sprzedawcy. Najpierw otworzyłam i zużywałam te dwa małe woki i żwirek był super, ładnie zwarte kuleczki, łatwe do usunięcia. Jak otworzyłam duży wór to jakby nie ten sam żwirek. Jak kot się załatwi, a ja próbuję usunąć zbryloną kulkę, to zanim ją dotkę jeszcze łopatką to się rozpada.
Czy to może być PODRÓBA?
Ale po co ktoś miałby podrabiać żwirek?
A może tylko jakaś felerna partia?
Tamte dwa małe opakowania były super, ten żwirek z tego dużego zaczyna mnie już irytować. Czy spotkałyście się już z taką różnicą w działaniu Cat's Besta???
tomek_k pisze:Ja kupuje najtanszy Claude za 10 pln w Tesco i mieszam w polowie z piaskiem, takim jak na budowie (ale nie z ziemia). Dobrze sie zbryla i nie klei sie do kuwety.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek, wellington i 350 gości