Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT - 6,3 kota

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 21, 2012 5:06 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

Agneska pisze:
alix76 pisze:Kolendra, Kocanka, Konwalia, Koniczyna, Kminek

Otake mnie sie podoba. :)

Strasznie duze te Twoje maluchy. Albo poslanka sie skurczyly po praniu. ;)

Ok, to zamiast Kolendry proponuję Komosę albo Kruszynę a za Kminka Karolek (synonim), Krwawnik albo Krokosz :ok:
OKI pisze:Ciotka, ponudzę :oops:
Jakieś foty tych gnojów podwórkowych to wyszły?

OKI, bryndza, wyszły same oczy, za ciemno było a na innych nastawach - rozmazane :( . Może następnym razem :oops:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw cze 21, 2012 5:58 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

No trudno ;)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw cze 21, 2012 8:00 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

alix76 pisze:
Agneska pisze:
alix76 pisze:Kolendra, Kocanka, Konwalia, Koniczyna, Kminek

Otake mnie sie podoba. :)

Strasznie duze te Twoje maluchy. Albo poslanka sie skurczyly po praniu. ;)

Ok, to zamiast Kolendry proponuję Komosę albo Kruszynę a za Kminka Karolek (synonim), Krwawnik albo Krokosz :ok:

nie jesteś na bieżąco, Kruszynę też mamy ;) z Grójca, tam są
Kalina - szylka
Kruszyna - szylka
Karagana - bura
Kasztan - burobiały

czyli Komosa jest wolna
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw cze 21, 2012 8:09 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

Nawet nie próbuję być na bieżąco :lol: , satysfakcjonuje mnie doliczenie się wszystkich ogonów w moim domu - przed wyjściem, przed wstawieniem prania, przed zamknięciem balkonu ... czy ktoś wie, gdzie się małym kotkom wyjmuje baterie??

alix76

Post » Czw cze 21, 2012 9:39 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

ja wiem tylko gdzie się wsadza..

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Czw cze 21, 2012 20:36 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

Ponieważ Kwiatowa Wróżka :1luvu: :1luvu: :1luvu: podarowała dziś smarkaczom trochę rzeczy :1luvu: spieszę zameldować, że posłanko spotkało się z uznaniem 8) .
Obrazek
Dziś dostały je do klatki, jutro klatkę likwiduję i będą miały gdzieś w kąciku albo z boku łóżka :twisted: . Tacka Animondy wygrywa na punkty z Gourmetem - co prawda Lubczyk ją zakopał ale mała Lebiodka pojadła całkiem sporo i może nawet zachęciła siostrę :) . Bardzo się ucieszyłam, bo Lebiodka jest najmniejsza i trochę się martwiłam, czy na pewno je. Muszę je w końcu poważyć, żeby mieć jakiś punkt odniesienia :oops:
Ogólnie jest nieźle, kocięta dzielnie przerabiają brązowe chrupki na brązowe balaski. Lebiodka chętnie chodzi do dużej kuwety a Lubczyk pil wodę z dużej miski. Kuweta służy tez jako plac ćwiczeń :roll: . Ziutek przyjął obowiązki starszego brata i dzielnie zagryza kocięta :lol: . Sznurówek nieufny, ale już nie syczy. Burilla syczy ale nie wali łapą :wink: . Rysiek w zasadzie ignoruje. Foszek Bandido łagodnieje a u Zidane'a zaczyna przeważać ciekawość :lol: . Jutro operacja "Freedom" :ryk:

alix76

Post » Czw cze 21, 2012 21:13 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

Czekam za wyniki zważenia i :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt cze 22, 2012 6:55 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

alix76 pisze: ... czy ktoś wie, gdzie się małym kotkom wyjmuje baterie??

małym koteckom nie da rady wyjąć baterii, one się tylko co jakiś czas wyczerpują i wtedy kotecki idom spać :mrgreen: -niestety szybko się w czasie snu doładowują :twisted: :twisted: :twisted:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pt cze 22, 2012 9:12 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT - 6,3 k

Jakie fajne :1luvu:
Nie sądziłam, że to kiedykolwiek powiem, ale brakuje mi kociąt w domu :oops:

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pt cze 22, 2012 9:19 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT - 6,3 k

Alix też brakowało.

i co ja pacze?????? 8O 8O 8O 8O 8O
Alix już ma....

To takie proste...... jeżeli ktoś chce , to mogę podwieźć cuś małego... :mrgreen:

" nie zabijaj przed oskalpowaniem" - to któreś z przykazań droga Alix...

salvadoredali67

Post » Pt cze 22, 2012 9:27 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT - 6,3 k

Seidhee, tylko suwaczek w Twoim podpisie powstrzymuje mnie przed kurtuazyjnym stwierdzeniem "ależ chętnie Ci je odstąpię, razem z posłankiem" :twisted:
Mi nie brakowało, wcale :lol: ale i tak mam :twisted:
Salvadore, Ty już lepiej nic więcej nie przywoź :twisted:

alix76

Post » Pt cze 22, 2012 9:41 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT - 6,3 k

seidhee pisze:Jakie fajne :1luvu:
Nie sądziłam, że to kiedykolwiek powiem, ale brakuje mi kociąt w domu :oops:

mogę to zaraz nadrobić :twisted: i to nawet całkiem atrakcyjnymi ;)

rudy marmurek i whiskasowa marmurka na przykład?
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt cze 22, 2012 9:45 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT - 6,3 k

Droga Jopop. byłem pierwszy. jest kolejka do wtrynienia gnojków komuś. Tylko Zbowid i honorowi dawcy mogą bez kolejki...... Na honorowego dawcę ze Zbowid-u Pani prezes nijak nie wyglada.....

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

salvadoredali67

Post » Pt cze 22, 2012 9:47 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT - 6,3 k

Żartowałem. .

Ale gdyby ktoś, cóś to mu osobiście dostarczę od Prezes pudełka z kotkami na wycieraczkę....

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

salvadoredali67

[poprzednia][następna]