Wszystkie koty jamnika Melona II - fotki na pożegnanie:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 19, 2012 20:51 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Cześ idzie na swoje...

kotkins pisze:...

2- do Zabersa- CO TO JEST to na tej ikonce!?
...

na tej? Obrazek

mniej więcej to samo, co tu Obrazek i tu Obrazek
na przykład.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Wto cze 19, 2012 20:57 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Cześ idzie na swoje...

To jest 1/pingwin. a 2/ żownica

to wie każdy.

A na tamtej co jest?? :mrgreen:

Edit.
Nadmienię:Obrazek

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto cze 19, 2012 21:39 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Cześ idzie na swoje...

Najpierw pomyślałam, że szkoda Czesia, że domek znalazł, bo wydawało mi się, że Kotkinsowy domek - to najlepszy persowy domek jaki znam (z czytania tylko, ale jednak. Te mycie doopki, pudrowanie ogonków, czesanko .... ). Ale teraz jak Cześ wpierd dostał to myślę, że dobrze, że do innego domku idzie :mrgreen:
Może tamte kobity inne bedom.
:ok:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Wto cze 19, 2012 22:00 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Cześ idzie na swoje...

Nie ciesz się.
One ponoć gorsze.

Najgorsze,że Amka się DARŁA a Fio biła.W MILCZENIU :twisted:

Tamten dom, czesiowy na dobrej drodze do persjozy.
Muszę oddać,żeby znowu wziąść.Taką mam umowę z Małżem.
Kolejny kot=koniec tymczasowania.

W końcu ktoś zostanie...Małż ma miekkie serce.
I kocha Amkę wielką miłością.

Dobrze, bo ja kocham Fionię.

Zestaw dwóch sekutnic się wspaniale sprawdza.
Super: Amka jest bojowa, a Fio złośliwa.
Cześ to nie jest przeciwnik dla mich dam.Za łagodny z niego kot!

kotkins

Post » Wto cze 19, 2012 22:05 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Cześ idzie na swoje...

No to czeba poszukać lepsieszego przeciwnika
Nie ma innej rady.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro cze 20, 2012 14:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Cześ idzie na swoje...

a ja tam myślę, że dobrze, że mu ten łomocik spuściły - ma on albowiem dwa zadania dydaktyczne.
Primo, przekona Czesia, że w Kotkinsowym domu ma - wspaniały, co prawda, ale tylko tymczas, a dom stały czeka na niego i będzie azylem na resztę życia,
secundo - jeśli w domu stałym spotka takie same sekutniczki włochate (Persia venomica 8) ), to będzie miau już chłopak wprawę ;)
KotkaWodna

Post » Śro cze 20, 2012 16:47 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Cześ idzie na swoje...

kotkins pisze:Najgorsze,że Amka się DARŁA a Fio biła.W MILCZENIU :twisted:

No bo one tak , jak dawni milicjanci - jeden umial czytać, a drugi pisać :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro cze 20, 2012 17:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Cześ idzie na swoje...

...a Melon na trzeciego pilnuje tych dwóch yntelygientów 8)
KotkaWodna

Post » Śro cze 20, 2012 17:45 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Cześ idzie na swoje...

izka53 pisze:
kotkins pisze:Najgorsze,że Amka się DARŁA a Fio biła.W MILCZENIU :twisted:

No bo one tak , jak dawni milicjanci - jeden umial czytać, a drugi pisać :ryk:

Dokładnie, identycznie to samiutko pomyślałam. :ryk: :ryk:
Aniada

Post » Śro cze 20, 2012 21:43 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Cześ idzie na swoje...

Tak,Amka jest od spraw PIARU a Fionka to szara eminencja.Nawet ma takie szare łatki, niebieskawe gdzie niegdzie...Amka robi wrzask,a Fio bije łapą.
Co za szczęscie,że ona tak raczej leniwie wali...

Czesiowe jajko się goi ziarninując.Trudno.I tak zarośnie.Kotkins nie ma szczęścia do zabiegów, ale będzie ok.
Nadal antybiotyk plus NLPZ.
Żeby się zagoiło wreszcie!

Pani czesiowa konsultowała zakupy ze mna, trafi chłopak luksusowo.I fajnie, należy mu się.
Dobrze,że chłopak idzie, bo już nam za bardzo pasuje...

kotkins

Post » Śro cze 20, 2012 22:11 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Cześ idzie na swoje...

Mam kużwa zastępstwo.........siedzi na razie za kwiatkami. Wielkie, piekne, przerażone, pelnojajeczne. I poranione. Nieco zrudziałe..........ale piękne będzie. Jestem chora psychicznie. Persy wszędzie persy........
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro cze 20, 2012 22:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Cześ idzie na swoje...

Neigh pisze:Mam kużwa zastępstwo.........siedzi na razie za kwiatkami. Wielkie, piekne, przerażone, pelnojajeczne. I poranione. Nieco zrudziałe..........ale piękne będzie. Jestem chora psychicznie. Persy wszędzie persy........

u nas nevka i devon - omc :twisted:
o domowych nie wspomnę :twisted:
Avian poluje

edit
o taka nevka
viewtopic.php?f=1&t=142963
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro cze 20, 2012 22:15 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Cześ idzie na swoje...

ja właśnie upolowałam............niedawno dotarłam do domu,własnie się rozkreca burza gigant..........się wyrobiłam i do domu nawet trafiłam z powrotem.

Ma ranę wielkości połowy dłoni na szyi.............calkowicie pozbawiona skóry. Nieee no nie mogę po prostu.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro cze 20, 2012 22:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Cześ idzie na swoje...

Świeża rana???
Opowiedz...

kotkins

Post » Czw cze 21, 2012 6:55 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Cześ idzie na swoje...

łomało co a bym przegapiła wyprowadzkę Czesia 8O
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

[poprzednia][następna]