Moderator: Moderatorzy
Mamrot pisze:dziś PRE o 6.00 - 87
Avian pisze:Kupiłam takie coś dla Agatki :
http://www.kuchniapupila.pl/kot/zdrowie ... p387558661
Wygląda nieźle, jak myślicie?
Chyba można bezpiecznie dawac cukrzykowi?
Mamrot pisze:Mamrot pisze:dziś PRE o 6.00 - 87
cd 20 ty
plus 11,5 h - 143 - nie podaję
plus 14,5 g - 167 - nie podaję..., zbadam jeszcze na plus 17,5-18 h i zobaczę czy coś podam...
przed Kropcią jeszvce jeden mały posilek - 25 gr koło plus 17,5 i tak się zastanawiam czy jechać do rana bez insuliny?!
Mamrot pisze:niestety nie znam tego preparatu. piszesz, że Agatka ma biegunkę - czy to tylko luźna kupka czy też częstotliwośc zwiększona? to ją musi odwadniać kurcze
Mamrot, jaki masz teraz wynik? Ja już przy +14,5 i wyniku 167 mg/dl coś bym podała.Mamrot pisze:Mamrot pisze:Mamrot pisze:dziś PRE o 6.00 - 87
cd 20 ty
plus 11,5 h - 143 - nie podaję
plus 14,5 g - 167 - nie podaję..., zbadam jeszcze na plus 17,5-18 h i zobaczę czy coś podam...
przed Kropcią jeszvce jeden mały posilek - 25 gr koło plus 17,5 i tak się zastanawiam czy jechać do rana bez insuliny?!
Tinko gdzie jesteś? nie wiem co zrobić
Tinka07 pisze:Mamrot, teraz rytm dwunastogodznny z podawaniem insuliny jest u Was mało ważny lub raczej nieważny. Mierz PRE i też wtedy, kiedy będziesz mogła. Teraz przechodzisz na metodę według potrzebTaka metoda jest niezmiernie ważna, żeby móc okiezać wyniki. Sheridan stosuje tę motodę z dużym powodzeniem.
Dobranocka i wielkie kciuki
Tinka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości