[WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 19, 2012 6:06 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

OOO IDEALNIE

Cześ jedzie, Babcia chora

ZNAJDA do KOTKINSA. Neigh w odwiedziny do Poznania. I WSZYSCY happy.

Babcia się z przeproszeniem wyliże:-) a ile pozytywów.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto cze 19, 2012 6:18 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Muszę wyżebrać te zdjęcia - kot się zrobił łysy, w ciemne łaty...........gdzieniegdzie ma plamy z włosia, gdzieniegdzie dłuższe..........

Wyglada KOSZMARNIE............Serio, jakby był na coś chory. Dr Domi twierdzi, ze za 2 tyg się "wyrówna" oby

Poza tym mam problem, o którym opowiem jak wrócę wieczorem.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto cze 19, 2012 6:39 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Nio, już pisałam, żeby Kotkinsowi znajdę do Olsztyna wysłać.
Smutno mu teraz...

Alkaida się wyrówna... czy za 2 tygodnie... nie wiem, nie widziałam... włosy wolno rosną :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto cze 19, 2012 9:59 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Neigh pisze:OOO IDEALNIE

Cześ jedzie, Babcia chora

ZNAJDA do KOTKINSA. Neigh w odwiedziny do Poznania. I WSZYSCY happy.

Babcia się z przeproszeniem wyliże:-) a ile pozytywów.

Podoba mi się z tego tylko lizanie babci (Melonik się weźmie jak babcia wróci ze szpitala, co się będzie sama lizała, skoro mamy w domu fachowca?!)
Odwiedziny Neigh też poproszę.

Kotkins chyba jednak pojedzie, ciotka uratowała wakacje Kotkinsa.
Duże brawa dla ciotki, chce spać z Fioną! :D

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto cze 19, 2012 10:01 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

[/quote]

Duże brawa dla ciotki, chce spać z Fioną! :D[/quote]

Zdrówko ciotki :piwa:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Wto cze 19, 2012 10:01 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

[/quote]

Duże brawa dla ciotki, chce spać z Fioną! :D[/quote]

Zdrówko ciotki :piwa:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Wto cze 19, 2012 11:21 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Ooooo

Ciotki to jednak świetny wynalazek. :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro cze 20, 2012 8:10 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Postawię dziś w domu żądania - określę handel wymienny - co za zdjęcia..........Może zadziała, bo mi już wstyd.

Obrazek

Neigh

Post » Śro cze 20, 2012 8:16 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Ale w tak zwanym tymczasie to może napisz to, co miałaś pisać wczoraj wieczorem i nie zdążyłaś :wink: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro cze 20, 2012 8:21 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

A to już pewnie nie pamiętam.......

Dziewczęta jest do zaopiekowania pers. Nie wiem jaki. Biało - czarny. Widziałam zdjęcie z telefonu, chyba ładny i chyba chłopak. Aczkolwiek niekoniecznie.

ja nie wezme. Kolejna sprawa nie ogarnę finansowo. Się okazało, że muszę Teosiowi zęby zrobić. Sterylka AlKaidy u mojej wetki to 250 zł. Mogę zrobić za darmo w lecznicy, w innej lecznicy.........ale biorąc pod uwage jej problemy to ryzykowne. Niestety nie udzwignę wydatku 250 ( sterylka ) + 200 ( zęby Teoś ) - mimo najszczerszych chęci. Tym samym o łapaniu tamtego persa to w ogóle mowy nie ma

Oki - klatke mam - wprawdzie maleńką, wąziutka - taka kociakową..........nie wiem czy pers wejdzie. Nie wiem co z tymi ludzmi.........I ogólnie nie wiem co dalej.

Obrazek

Neigh

Post » Śro cze 20, 2012 12:15 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Szlag, z tą kasą to zawsze nie po drodze.
Podbiję temat na FB, może wpadnie coś jeszcze na konto KŚ.
Tylko przydałyby się foty i jakieś rozliczenie z tamtego konta.
Przy czym obstawiam, że foty będą skuteczniejsze :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro cze 20, 2012 12:37 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

No właśnie muszę jeszcze się rozliczyć z Kaśka - wezmę fakturę za AlKaidę i się dowiem ile tam zebrano.

Obrazek

Neigh

Post » Śro cze 20, 2012 12:40 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

I foty porób.
Nie ma fot - nie ma kasy :mrgreen:

OKI

Post » Śro cze 20, 2012 14:08 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

FOTY!!!
Bo mnie ludzie z FB na maila atakują :strach:
Albo wymyśl chociaż jakieś coś, żeby było o czym nasmarować :roll: Bezproblemowy kot to też problem - nie ma czego relacjonować :lol:

OKI

Post » Śro cze 20, 2012 14:39 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

No kurcze nie ma.

Na pewno - moze mieszkac z kotolubnym psem i idę o zakład, że mieszkała.
Nie przepada za hałasem......chowa się, wiec raczej małoletni nie bardzo. Są dzieci jest hałas. Poza tym nie umie się bawić.....wiec pomysł dziecka bawiącego się z kotkiem - zonk

Może mieszkać z kotami, nie leje - aczkolwiek nadal powarkuje. Z coraz mniejszym przekonaniem ale jednak
Nie znosi izolacji/zamykania - drze ryja. Umie otwierać drzwi, także przesuwane. Włazić w zakamarki. Dom zdecydowanie zabezpieczony.
Kocha towarzystwo i bycie w centrum zainteresowania. Potrafi nachalnie, namolnie domagać się głaskania - trącając łapą, wchodząc na głowę - ocierając się o dłoń.

Zdrowa, bezproblemowa. Dom raczej taki ludzie po 40.........Nie bardzo ja widzę wśród rozwojowych ludzi ( dzieciowo.). Moze być pies, ew. kot ale taki wiecej "a idz się lecz wariatko".........inaczej moze dochodzić do mordobicia. Dom nie musi być bardzo doświadczony bo laska jest naprawdę bezproblemowa. No ale jednak musi mieć świadomosc, ze niebawem się zacznie czesanie, czesanie i jeszcze raz czesanie.

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]