Szczęśliwa 9 i 6 tymczasów. NumerJeden [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 20, 2012 9:15 Re: Szczęśliwa 9 i 7 tymczasów. Uwolnij Rybę

Coś za dużo sikania po kątach mamy ostatnio w domu, postanowiliśmy przebadać siki kilku kotów.

Wczoraj w aptece dokonałam zakupu dziesięciu pojemników na mocz, opakowania wody utlenionej i parafiny. Pani zapytała czy planuję jakieś eksperymenty :| A i owszem, eksperymentalne łapanie sików niezidentyfikowanego lejka :lol:

Pojemniki zostały porozstawiane w miejscach strategicznych, czyli okołokuwetowych. Po dwa na kuwetę, z lekko odkręconymi wieczkami, bo przecież liczy się każda sekunda, c'nie?

Rano usłyszałam szurszurszur w jednej z kuwet. Chapnęłam pojemniczek, lecę łapać siki, a tam... Ryba 8O Ryba sika do dorosłej kuwety 8)

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Śro cze 20, 2012 9:16 Re: Szczęśliwa 9 i 7 tymczasów. Uwolnij Rybę

bo to stara Ryba jest 8)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro cze 20, 2012 9:17 Re: Szczęśliwa 9 i 7 tymczasów. Uwolnij Rybę

:lol:
a do czego Ci woda utleniona?
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Śro cze 20, 2012 9:26 Re: Szczęśliwa 9 i 7 tymczasów. Uwolnij Rybę

ariel pisze::lol:
a do czego Ci woda utleniona?

Woda utleniona jest dla mnie - na łapanki. Już zużyłem prawie jedną butlę, muszę wymienić. :roll:

A jak wychodząc zamykałem Rybkę do łazienki, to dwa razy mi uciekła i musiałem ganiać za nią po mieszkaniu. :D
Mała kocha przestrzeń i nowe miejsca.

Ale wstawiłem jej do łazienki (do wanny) koci namiot, bo ostatnio zasmakowała w zabawach w nim.
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Śro cze 20, 2012 9:37 Re: Szczęśliwa 9 i 7 tymczasów. Uwolnij Rybę

Koci namiot został osikany przez tajemniczego lejka, wyprany w pralce i dziś rano trafił znowu na salony. I Ryba go zaanektowała, a że to jest taki leciuteńki namiocik, to wyczynia z nim różne sztuczki. Tak oto namiocik nam popyla z dużą prędkością po podłodze pokoju.

Namiot z napędem Rybnym :twisted:

Jana

Post » Śro cze 20, 2012 9:45 Re: Szczęśliwa 9 i 7 tymczasów. Uwolnij Rybę

A kiedy będą foty? Bardzo, bardzo proszę :)
Coraz mocniej mi ta Ryba chodzi (pływa) po głowie, ale TŻ nawet słyszeć o kocie teraz nie chce...

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro cze 20, 2012 9:45 Re: Szczęśliwa 9 i 7 tymczasów. Namiot z Rybnym napędem

Jana a wiesz, że jest bardzo wygodna woda utleniona w żelu? mało się zużywa, łatwo aplikuje i ona zostaje w formie takiej cieniutkiej warstewki więc dodatkowo zabezpiecza rane.

Falka

Od: Pon lut 04, 2002 17:01

Post » Śro cze 20, 2012 9:47 Re: Szczęśliwa 9 i 7 tymczasów. Namiot z Rybnym napędem

A parafina co ma do sikania? 8O

A Ryba zuch dziewczynka :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro cze 20, 2012 9:58 Re: Szczęśliwa 9 i 7 tymczasów. Namiot z Rybnym napędem

Do sikania to tylko pojemniczki :lol: Przy okazji kupiłam wodę utlenioną dla TŻa i parafinę dla kotów, bo ostatnio dałam Rybie, żeby zrobiła kupę po odrobaczeniu i zauważyłam, że się kończy. A przecież w domu kociarza pewne rzeczy muszą być!

Jana

Post » Śro cze 20, 2012 10:01 Re: Szczęśliwa 9 i 7 tymczasów. Namiot z Rybnym napędem

A to na pewno :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro cze 20, 2012 10:03 Re: Szczęśliwa 9 i 7 tymczasów. Uwolnij Rybę

seidhee pisze:A kiedy będą foty? Bardzo, bardzo proszę :)
Coraz mocniej mi ta Ryba chodzi (pływa) po głowie, ale TŻ nawet słyszeć o kocie teraz nie chce...

Zrobiłem zdjęcia w nocy - Jana już spała, a Rybka też już się wyszalała i położyła się spać obok Jany. Chyba Rybka w nocy rośnie, bo baaaardzo się wyciąga. :wink:
Ale na zdjęciach jest także (śpiąca) Jana, więc nie wiem, czy zechce się wrzucić. :D
ObrazekObrazek

VVu

Post » Śro cze 20, 2012 10:08 Re: Szczęśliwa 9 i 7 tymczasów. Namiot z Rybnym napędem

Falka pisze:Jana a wiesz, że jest bardzo wygodna woda utleniona w żelu? mało się zużywa, łatwo aplikuje i ona zostaje w formie takiej cieniutkiej warstewki więc dodatkowo zabezpiecza rane.

O, to trzeba będzie wypróbować.

VVu pisze:Ale na zdjęciach jest także (śpiąca) Jana, więc nie wiem, czy zechce się wrzucić. :D

Śpiacą Rybę mozna pokazać, mnie się wytnie :roll:

Jana

Post » Śro cze 20, 2012 10:23 Re: Szczęśliwa 9 i 7 tymczasów. Namiot z Rybnym napędem

Ale my wiemy, jak Jana wygląda, więc nie musi się specjalnie kryć 8)

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro cze 20, 2012 10:27 Re: Szczęśliwa 9 i 7 tymczasów. Namiot z Rybnym napędem

VVu dziś łapie, wraca późno, mam komputer do dyspozycji, to postaram się zarzucić Was zdjęciami :D

Jana

Post » Śro cze 20, 2012 11:00 Re: Szczęśliwa 9 i 7 tymczasów. Namiot z Rybnym napędem

seidhee pisze:Ale my wiemy, jak Jana wygląda, więc nie musi się specjalnie kryć 8)

Wiecie, jak wygląda, gdy śpi? A może ma papiloty i maseczkę z ogórków? :mrgreen:
ObrazekObrazek

VVu

[poprzednia][następna]