wspomniała też, że wczoraj była u niej policja, że sąsiadka jej gadała, a jej nie było (a szkoda...

a najbardziej mnie wkurzyło to , że ona chce przejąc działkę z Carlosem!

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
7ksiezyc pisze:Kropka i Tola jadą jutro (w zasadzie ja je jadę zawieźć) do swojego nowego, wspolnego domku w Świeciu![]()
będa mieszkaly u znajomych naszych przyjaciło - w domu jest jedna 15 letnia koteczka, 2 tygodnie temu odszedł 17 letni kocurek i ich nowi wlasciciele w związku z wiekiem kotki rezydentki chca dwa maluchy bo za jakis czas nie chcą przechodzic od nowa dokocenia - koteczka rezydentka zdrowa ale w tym wieku z kotem wszytsko się juz może zdarzyć ...
ludzie przez telefon brzmia rozsądnie, chcieli przyjechać ale umowilismy się ze ja dowioze dziewczynki i jesli wszytsko będzie ok to je od razu zostawie
dziś polecialaysmy w związku z tym się drugi raz odrobaczyć, a jutro kropka jeszcze 3 raz leczenie swiezbowca w uszkach - choć one wygladaja juz naprawde ładnie - czyściutko - reszta kuracji juz w nowym domku
ehhh to moja pierwsza adpocja ..... i serce jakieś wyjątkowo ciężkie ....
7ksiezyc pisze:Inusia a kto ta kotką zajmie się jak zabieg bedzie wykonany gdzie ona bedzie do siebie dochodzic?
a Ci panstwo z dzialek mieli przeciez matke tych kociakow zabrac do siebie do ogrodka?
i ja bym z ta kotka podjechala na sterylke, ale nie podjade wlasnie do malca bo ja jakis zcas temu dosc dobitnie powiedzialam co o jego pracy mysle i zdzieraniu kasy za nieleczenie ..... wiec sadze ze nie mam tam czego szukac
sprobuje zadzwonic do UM i zapytac czy mozna ta sterylizacje zrobic w OLWECIE jak tak to tak to zrobimy ze kotke tam umowimy - ale najpierw trzeba wiedziec czy tak moze byc ze zmieniamy lecznice .... bo jak cos zawiezienie jej na sterylke to najmniejszy problem
kur......de a P. r z czego te koty wyżywi i co to za ludzie ze jej ta kotke "oddaja" ..... no noz się w kieszeni otwiera
inusia00111 pisze:jeszcze chce jednak wziąć te małe z pod basenu! zostawiła jakiemuś facetowi MÓJ transporter by ten do niego złapał te koty. i wspomniała , że są tam jeszcze 4 maluchy karmione przez matkę, też chce je zabrać!!
VeganGirl85 pisze:inusia00111 pisze:jeszcze chce jednak wziąć te małe z pod basenu! zostawiła jakiemuś facetowi MÓJ transporter by ten do niego złapał te koty. i wspomniała , że są tam jeszcze 4 maluchy karmione przez matkę, też chce je zabrać!!
O tyle dobrze, że uda się może dzięki temu wykastrować ich matkę. Bez tego ani rusz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości