NIEAKTUALNE:)Leśne znalezisko... maleństwa do oddania (W-wa)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 17, 2012 22:55 NIEAKTUALNE:)Leśne znalezisko... maleństwa do oddania (W-wa)

Będąc wczoraj na wycieczce rowerowej w lasach w okolicach Starej Miłosnej koło Warszawy wyskoczyły na mnie 3 kocie maluchy. Oczywiście byłabym chora jakbym przejechała bez przystanku. Zatrzymałam się, miaukom, ocieraniu i pieszczochom nie było końca. Maluchy na okol 6-8tyg. Rozglądam się za ich mamą- brak, rozglądam się za domem skąd mogły się wziąć- brak. Mysłałam że będę miała gdzie je odprowadzić... NIestety takiego miejsca nie znalazłam, a koty 100% nie dziczki. Jakiś s@#$%^&*( musiał je w tym lesie zostawić... :( Tak więc zapakowałam towarzystwo do plecaka, zakończyłam wycieczkę. Zabrałam do weta: były lekko osłabione, głodne, (ale nawet pcheł nie miały!) i teraz są do oddania w jakieś opiekuńcze ręce z dobrym sercem… Wszystkie dziewczynki – raczej (100% pewności nie mam;)) odrobaczone, zdrowe, kuwetkowe, wesołe, kontaktowe. Jedna dziewczynka znalazła już swojego ludzia. Dwie pozostałe słodyczki czekają na swoje szczęście. Oto one https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 7020_n.jpg.
Ostatnio edytowano Wto cze 19, 2012 11:54 przez madee, łącznie edytowano 1 raz
Magda i 4 kociegonki !!!
Obrazek

madee

Od: Czw gru 30, 2004 16:03

Post » Wto cze 19, 2012 11:29 Re: Leśne znalezisko... maleństwa do oddania (W-wa)

:!: :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto cze 19, 2012 11:55 Re: NIEAKTUALNE:)Leśne znalezisko... maleństwa do oddania (W

Wszystkie dziewczynki znalazły już swoje domki :) Mam nadzieję, że na stałe i że nie będzie powrotów.
Magda i 4 kociegonki !!!
Obrazek

madee

Od: Czw gru 30, 2004 16:03