Żartowniś z tego Twojego męża

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nelka83 pisze:Bazarki będziem podrzucać, może ktoś się skusi![]()
Żartowniś z tego Twojego męża![]()
panikota pisze:Apropo bazarków, był jakiś czas temu bazarek (chyba Skarbonka robiła) i tam była taka niebieska zawieszka, na niebieskim sznurku (rzemyku), ktoś (Skarbonka, Iza ?) pamięta?
Megana pisze:Może rozbij ten z perfumami - chętnie kupię damskie, natomiast z męskim kompletnie nie mam co zrobić.
nelka83 pisze:Izo, wystaw co masz![]()
U mnie znalazłby się chętny na zestaw zabawek, taki do 15 zł np., najlepiej małych. Może coś znajdziesz - jeśli tak to bierzemy
taizu pisze:Kleszcze lubią cienką, wilgotną skórę, łatwiej się wbijać, szukają jej wędrując pod ubraniem. Także np pod pachami.. Fachowcy radzą szczególnie uważnie takie okolice przeglądać
iza71koty pisze:panikota pisze:Apropo bazarków, był jakiś czas temu bazarek (chyba Skarbonka robiła) i tam była taka niebieska zawieszka, na niebieskim sznurku (rzemyku), ktoś (Skarbonka, Iza ?) pamięta?
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chodzi Ci chyba o taką prostokątną zawieszkę księżyc?Chyba Ktoś ją kupił.Agiag.Nie pamiętam.
iza71koty pisze:Megana pisze:Może rozbij ten z perfumami - chętnie kupię damskie, natomiast z męskim kompletnie nie mam co zrobić.
Męskie zostawię dla Męża.Już o tym myślałam.Zapach mi odpowiada.To idż tam prosze i kup chociaż damskie za swoją cenę.Dobre i to.Jest naprawdę ciężko.
Gratiski - zabawki dla kota też chcesz?
wiora pisze:Tez miałam kleszcza w tym miejscu![]()
Iza on mógł na Ciebie po prostu spaść, a potem sobie przewędrować w to miejsce dlatego powtarzam, że trzeba przeglądać dokładnie każdy cm ciała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 168 gości