Jakby co to nadal jestem chętna na pudełko jakby jakieś zbywało.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Będzie jeszcze jedno, ale za chwilę dopiero - musiałam dokupić inną karmę na szybko. Pewnie bliżej końca miesiąca się opróżni Tylko Zoyka już się na nie czai
Napisałam bardzo wyrażnie że jak bedzie zbywało. Nie zamierzam wchodzić nikomu w paradę.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Nie bić się Ja na pewno będę miała jeszcze takie pudła, tylko ciężko mi powiedzieć kiedy. Jedno mam w domu, czeka na opróżnienie. To wiem Kolejne mogą być za miesiąc np., ale nie mogę tego obiecać, że wtedy na pewno. Może szybciej, może później - jak konto da i Animalia pozwoli