[WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 16, 2012 17:40 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Barbasia pisze:
Neigh pisze:Jutro ją zważę u weta.
Witam! Ja swoje koty ważę sama. Najpierw wchodzę na wagę solo, sprawdzam wynik, potem biorę kota na ręce i znów odczytuję pomiar. Potem tylko odejmuję netto od brutto i zostaje tara, czyli waga kota. Pozdrawiam.

Bym umarła ze stresu.... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob cze 16, 2012 20:26 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

kotkins pisze:
Barbasia pisze:
Neigh pisze:Jutro ją zważę u weta.
Witam! Ja swoje koty ważę sama. Najpierw wchodzę na wagę solo, sprawdzam wynik, potem biorę kota na ręce i znów odczytuję pomiar. Potem tylko odejmuję netto od brutto i zostaje tara, czyli waga kota. Pozdrawiam.

Bym umarła ze stresu.... :mrgreen:

:ryk:
Obrazek
Obrazek

Manasalu

Od: Śro cze 15, 2011 17:35

Post » Sob cze 16, 2012 20:58 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Tak ważyłam psy, jak jeszcze dało się je udzwignąc - kot to jednak precyzyjniejsze działanie. Poza tym tak jak i Kotkins - średnio mam ochote sprawdzać SWOJĄ wagę.......

No wiec jest tak:

Sterylka umówiona na wtorek 3.07. Kotka została zaszczepiona po raz drugi. Waży 3480 wiec troszkę przybrała - mimo rujki, osłabionego apetytu. Wiec jest ok.

Zaraz jeszcze sprawdzę kwitek - ile zapłaciłam.

Dziś AlKaida zamknieta razem z persami.......Dziecko ma gości, łażą w tą i z powrotem - wiec koty kiblują, żeby ktoś przez przypdek nie wypuścił. Cała trójeczka ma areszt....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob cze 16, 2012 22:01 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

W ten sposób koty ważę na TŻcie :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob cze 16, 2012 23:42 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Co z tymi fotami? :roll: :roll: :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie cze 17, 2012 13:47 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

OKI pisze:Co z tymi fotami? :roll: :roll: :roll:

A daj spokoj.........wczoraj moje dziecko robiło impreze........miala byc w ogrodku w namiotach - 16 osób lat 14......prawie cala klasa. Zaczęło lać........musiałam ich zabrać do domu.Pokoj Zuzki mikroskopijny........nawet pokotem na podłodze się nie dało. Jeszcze nie ogarnęłam Armagedonu.

Wychodzę do pracy, TZ drażliwy nieco dziś.......wiec cierpliwości.

Uroczyście może moja wetka poświadczyć, ze ja wczoraj widziała, wiec żyje:)

Acha za szczepnie zapłaciłam 90 zł ( wzięłam z białaczką skoro wynik miała ujemny )...

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Nie cze 17, 2012 13:48 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Trzeba było dzieciarnię do focenia zagnać. Przynajmniej jakiś pożytek by był :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon cze 18, 2012 12:57 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Przypomnę TZtowi.

Nie ma ktoś ochoty potymczasować persa? Właśnie w mojej okolicy pojawił się kolejny.........nie podchodzi do ludzi, zwiewa. Stan coraz gorszy. Ponoc.....nie widziałam

Zapewne kolejny kotek, który został przywieziony na działeczkę "żeby się wybiegał"

Obrazek

Neigh

Post » Pon cze 18, 2012 15:01 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

trzebaby znaleźć dla tego wyrzutka persiego kogoś kto kocha. kto rozumie persy. kto zna instrukcję obsługi persa . wie jak żywić, kąpać, strzyc.. ktoś kto ma inne persy w domu ( jeden sierściuch to minimum.. albo inna Lalkaida. ) , żeby nowy pers się nie wycofał...
i to musi być ktoś kto ma wyrozumiałą rodzinę dla persów. no i trzebaby znaleźć kogoś niedaleko od tego persa....

i jeszcze najlepiej ,żeby był obwątkowany i żeby często fajne foty robił temu persepersowi.... On albo małolactwo onego tudzież TŻ.....

:?: :?: :?: :?: :?:

kurcze, myślę i myślę . i łeb mnie napi..boli. od tego myślenia i nikt mi nie przychodzi do głowy....
ja syn blondynki i ojciec blondynki.. to nie wymyślę chyba.... :mrgreen: Toż znaleźć kogoś kto spełni tyle warunków to szansa mniejsza niż na wygraną z pepikami w nogę....

ale trzymam kciuki. wszystkie pięć. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Pon cze 18, 2012 20:15 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

salvadoredali67 pisze:trzebaby znaleźć dla tego wyrzutka persiego kogoś kto kocha. kto rozumie persy. kto zna instrukcję obsługi persa . wie jak żywić, kąpać, strzyc.. ktoś kto ma inne persy w domu ( jeden sierściuch to minimum.. albo inna Lalkaida. ) , żeby nowy pers się nie wycofał...
i to musi być ktoś kto ma wyrozumiałą rodzinę dla persów. no i trzebaby znaleźć kogoś niedaleko od tego persa....

i jeszcze najlepiej ,żeby był obwątkowany i żeby często fajne foty robił temu persepersowi.... On albo małolactwo onego tudzież TŻ.....

kurcze, myślę i myślę . i łeb mnie napi..boli. od tego myślenia i nikt mi nie przychodzi do głowy....
ja syn blondynki i ojciec blondynki.. to nie wymyślę chyba.... :mrgreen: Toż znaleźć kogoś kto spełni tyle warunków to szansa mniejsza niż na wygraną z pepikami w nogę....

Kiedy ktoś Ci ostatnio porządnie przetrzepał tyłek?
Tak z ciekawości pytam.........

Pers jest czarno - biały. I ma ponoć ranę na szyi......

Obrazek

Neigh

Post » Pon cze 18, 2012 20:17 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Neigh pisze:
salvadoredali67 pisze:trzebaby znaleźć dla tego wyrzutka persiego kogoś kto kocha. kto rozumie persy. kto zna instrukcję obsługi persa . wie jak żywić, kąpać, strzyc.. ktoś kto ma inne persy w domu ( jeden sierściuch to minimum.. albo inna Lalkaida. ) , żeby nowy pers się nie wycofał...

Kiedy ktoś Ci ostatnio porządnie przetrzepał tyłek?
Tak z ciekawości pytam.........

Pers jest czarno - biały. I ma ponoć ranę na szyi......

no, no ciekawie się robi :wink:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon cze 18, 2012 20:36 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Widzę tylko jedno rozwiazanie: persa do Salvatore (mnie się kojarzy z imiennikiem z "Imienia róży"....ujjjjj...)
Wyraźnie się przymawia.

Ciekawe czyj to TŻ????
Któryś tak pisze??Mój inaczej ...

Czesiek w sobotę idzie do domu,Kotkins chyba nie pojedzie na wakacje.Babcia bardziej zepsuta, niż się wydawało...

kotkins

Post » Pon cze 18, 2012 20:58 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

:ok: :ok: za domek dla Czesia i :ok: :ok: :ok: za zdrowie dla babci - niech zdrowieje tak szybko jak to tylko możliwe :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon cze 18, 2012 21:04 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

kotkins pisze:Widzę tylko jedno rozwiazanie: persa do Salvatore (mnie się kojarzy z imiennikiem z "Imienia róży"....ujjjjj...)
Wyraźnie się przymawia.

Ciekawe czyj to TŻ????
Któryś tak pisze??Mój inaczej ...

Czesiek w sobotę idzie do domu,Kotkins chyba nie pojedzie na wakacje.Babcia bardziej zepsuta, niż się wydawało...

......Quasimodo, znacznie bardziej Quasimodo.....

Za zdrowie babci: :piwa:

za Cześka: :piwa: ...

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Pon cze 18, 2012 21:09 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Czeniu wyżera dziewczynom ,są oburzone! :mrgreen:

kotkins

[poprzednia][następna]