Malutki BAZYLEK... już w swoim własnym domku:):):)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 17, 2012 11:55 Re: Malutki BAZYLEK nie ma mamy...zachorował! Fotki łapki st

Oby rtg szybko dotarlo do Wawy a malutek wracal do zdrowia :ok: :ok:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Nie cze 17, 2012 12:02 Re: Malutki BAZYLEK nie ma mamy...zachorował! Fotki łapki st

Zdrowiej, maleńki pingwinku :1luvu: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie cze 17, 2012 12:57 Re: Malutki BAZYLEK nie ma mamy...zachorował! Fotki łapki st

Erin pisze:Zdrowiej, maleńki pingwink :twisted: :1luvu: :ok:

Bazylek krowek nie pingwinek :lol:
Obrazek

Goyka

Post » Pon cze 18, 2012 8:37 Re: Malutki BAZYLEK nie ma mamy...zachorował! Fotki łapki st

Jestem. I czytam. Boję się cieszyć za bardzo z poprawy, ale jak tu się nie cieszyć z poprawy samopoczucia Bazylka. :ok: :ok: :ok: :ok:

Czekam na zdjęcia jak na szpilkach. Jak tylko dojdą - bez ociągania ruszam do wet. Tak wszystko zaplanowałam, by odebrać przesyłkę jak tylko listonosz przyjdzie.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon cze 18, 2012 9:08 Re: Malutki BAZYLEK nie ma mamy...zachorował! Fotki łapki st

joshua_ada pisze:Jestem. I czytam. Boję się cieszyć za bardzo z poprawy, ale jak tu się nie cieszyć z poprawy samopoczucia Bazylka. :ok: :ok: :ok: :ok:

Czekam na zdjęcia jak na szpilkach. Jak tylko dojdą - bez ociągania ruszam do wet. Tak wszystko zaplanowałam, by odebrać przesyłkę jak tylko listonosz przyjdzie.

:ok: :ok: kochana jesteś !! Ja też sie boję cieszyć, bo skoro po antybiotyku łapka dalej wykrzywiona to coś jednak jest nie tak. Po stłuczeniu byłoby napewno już widac poprawę z dnia na dzień
Obrazek

Goyka

Post » Pon cze 18, 2012 14:16 Re: Malutki BAZYLEK nie ma mamy...zachorował! Fotki łapki st

Na razie nic nie przyszło :(
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon cze 18, 2012 17:06 Re: Malutki BAZYLEK nie ma mamy...zachorował! Fotki łapki st

Jesteśmy z Bazylkiem po wizycie u weta. Maluch w dalszym ciągu dostaje antybiotyk w iniekcji, do tego dostaje lek przeciwzapalny i na wzmocnienie. Dzisiaj pan doktor dokładnie też badał łąpinkę Bazylka zaniepokojony tym, że łapka ciągle wykrzywiona i zaaplikował zastrzyki, na które mam jeździć do końca tygodnia codziennie o tej samej porze (zapomniałam nazwę, chociaż pytałam i wet mi powiedział, jutro sobie zapiszę). Stwierdził, że coś jest z kolanem i po leczeniu tymi zastrzykami, jeżeli dalej nie będzie poprawy, to zrobimy zdjęcie kontrolne.

Bazylek dzisiaj czuje się zdecydowanie lepiej, już ustawił do pionu stare koty, które się przed nim schowały :) apetyt też ma lepszy, bo wczoraj strasznie kiepsko jadł. A Bazyluś zachowuje się dokładnie tak, jak takie rozpieszczone, rozkapryszone dziecko :) mające świadomość, że wszystko mu wolno, bo chore :D Jak mnie zobaczy, to kwęka, żeby go wziąć na rączki i przystawić do cycka, czyli mojej szyi, którą ciumka i ugniata zawzięcie, mlaska przy tym i włącza mruczydełko. Już wiem, jak czuje się kocica odchowująca swoje małe :ryk:

Wiem, że zdjęcia nie dotarły jeszcze do Ady, były wysyłane priorytetem w sobotę rano, ale pani na poczcie powiedziała, że mogą nie dotrzeć na poniedziałek ze względu na weekend. Mam nadzieję że dotrą jutro przed południem :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pon cze 18, 2012 17:57 Re: Malutki BAZYLEK nie ma mamy...zachorował! Fotki łapki st

Nieustajace kciuki za slodziaczka malenkiego. Bazylku tyle cioteczek się zamartwia, zdrowiej szybko a nozka niech wraca do pionu :ok:
Obrazek

Goyka

Post » Pon cze 18, 2012 19:36 Re: Malutki BAZYLEK nie ma mamy...zachorował! Fotki łapki st

Goyka pisze:

Mnie się wydaje, że Bazylek chyba bardziej jest pingwinkiem niż krówkiem :D

A z tego wszystkiego wlałam sobie do kawy kociego mleczka :twisted: było w podobnym kartoniku :mrgreen:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon cze 18, 2012 19:59 Re: Malutki BAZYLEK nie ma mamy...zachorował! Fotki łapki st

zapowiada się nam kotek z charakterkiem :wink: oby tylko z nóżką jak najszybciej wyjaśniło się :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pon cze 18, 2012 20:12 Re: Malutki BAZYLEK nie ma mamy...zachorował! Fotki łapki st

Zdrowiej maluszku :ok: :ok: :ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pon cze 18, 2012 20:27 Re: Malutki BAZYLEK nie ma mamy...zachorował! Fotki łapki st

zuzia96 pisze:A z tego wszystkiego wlałam sobie do kawy kociego mleczka :twisted: było w podobnym kartoniku :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon cze 18, 2012 20:31 Re: Malutki BAZYLEK nie ma mamy...zachorował! Fotki łapki st

Bazyliszkowa pisze:
zuzia96 pisze:A z tego wszystkiego wlałam sobie do kawy kociego mleczka :twisted: było w podobnym kartoniku :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

dobre było? bo ja raz jednego próbowałam i było całkiem, całkiem... :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pon cze 18, 2012 20:55 Re: Malutki BAZYLEK nie ma mamy...zachorował! Fotki łapki st

zuzia96 pisze:
Goyka pisze:

Mnie się wydaje, że Bazylek chyba bardziej jest pingwinkiem niż krówkiem :D

A z tego wszystkiego wlałam sobie do kawy kociego mleczka :twisted: było w podobnym kartoniku :mrgreen:

Mi się zawsze wydawalo ze pingwinki to jak pingwiny :) czarne z bialym brzuchem i skarpetami a nie na odwrot :p a krowki to laciate :p
Obrazek

Goyka

Post » Pon cze 18, 2012 21:44 Re: Malutki BAZYLEK nie ma mamy...zachorował! Fotki łapki st

Bazylek jest właśnie od góry czarny :D
Obrazek Obrazek

a od spodu biały :D
Obrazek

a tak w ogóle Bazyluś jest twarzą Felixa, ooo! :lol: :lol:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia][następna]