Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 18, 2012 12:31 Re: Boluś ze śmietnika (2) 3 nowe fotki, str. 49

Aniada pisze:Nareszcie zjadł mokre. [Ikonka ocierająca pot z czoła]. Jednak weaning samo, z dużą ilością "galaretki" podeszło. Już gotuję rozkoszniaczkowi kurczaczka, żeby zmieszać. :mrgreen: Nie wiem, która to już kurczaczkowa porcja... :roll: Znów niebiescy będą dojadać.

A teraz news - małe desperacko zeskakuje z łóżka i chce wędrować po mieszkaniu. Sprzątam zatem w pocie czoła.

:placz:
Kotus Bolus... :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon cze 18, 2012 13:16 Re: Boluś ze śmietnika (2) Kuwetkujemy, albo... nie. ;)

Aniada pisze:
MariaD pisze:Gratuluję sesji. :)

Aniada pisze:Dziś - na powitanie Dużej - Bolutek się spiął i walnął absolutnie NIE do kuwety.

Widocznie działasz na niego demotywująco. 8)

No masz! Następna! Mój mąż też twierdzi, że jak Boluś zostaje pod jego opieką, to od razu się wzorowo zachowuje. Ja zaś rozpieszczam kota, wychować go nie umiem i oto mamy efekty. :evil:

Ewik pisze:Oj Aniada...on się po prostu zesr...z wrażenia na twój widok...

Może być... :lol:

Tak Boluś śpi:

Obrazek

A tu przed pójściem spać.

Obrazek

Obrazek

oj jezuś jaki słodki. I uchole się wyprostowały :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Pon cze 18, 2012 13:49 Re: Boluś ze śmietnika (2) 3 nowe fotki, str. 49

Aniada pisze:Nareszcie zjadł mokre. [Ikonka ocierająca pot z czoła]. Jednak weaning samo, z dużą ilością "galaretki" podeszło. Już gotuję rozkoszniaczkowi kurczaczka, żeby zmieszać. :mrgreen: Nie wiem, która to już kurczaczkowa porcja... :roll: Znów niebiescy będą dojadać.

A teraz news - małe desperacko zeskakuje z łóżka i chce wędrować po mieszkaniu. Sprzątam zatem w pocie czoła.

A co na to reszta stada? :)

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon cze 18, 2012 14:36 Re: Boluś ze śmietnika (2) 3 nowe fotki, str. 49

no wlasnie mialam powiedzic, e ma piekne wyprostowane uszka, cudny jest ,Anida warto bylo dla takiego widoku. :1luvu:

anka22

Od: Wto wrz 09, 2008 11:47

Post » Pon cze 18, 2012 17:50 Re: Boluś ze śmietnika (2) 3 nowe fotki, str. 49

omatkoomatkoomatko jaki on duuuuuuuuży już 8O a jaki śliczny :love:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Pon cze 18, 2012 19:40 Re: Boluś ze śmietnika (2) 3 nowe fotki, str. 49

Aniada pisze:A teraz news - małe desperacko zeskakuje z łóżka i chce wędrować po mieszkaniu. Sprzątam zatem w pocie czoła.

Skończyło się niedosypianie z powodu karmienia, to teraz się zacznie z powodu pilnowania malucha :mrgreen:
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Pon cze 18, 2012 19:43 Re: Boluś ze śmietnika (2) 3 nowe fotki, str. 49

No. Ściąganie ze stolu, rysowanie po ścianach, itp. A potem jeszcze tylko ze 20 lat, aż na swoje pójdzie :wink: Los matki :wink:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon cze 18, 2012 19:47 Re: Boluś ze śmietnika (2) 3 nowe fotki, str. 49

Bolusiu, jesteś tak cudowny, że olaboga!
:1luvu:
Zakoffałam się!
I strrrasznie mi przypomina moją znajdkę-szylkrecię :) Te same okrągłe oczyska i drobne ciałko :1luvu:

Jaki on jest śliczniusi!! :1luvu:
Sorceress Pleiades, koty, Sorceress' Knight, dwa książątka półkrwi i mała czarownica :)
http://emberiza.deviantart.com/

Obrazek

Pleiades

Od: Czw lip 29, 2004 13:07

Post » Pon cze 18, 2012 20:42 Re: Boluś ze śmietnika (2) 3 nowe fotki, str. 49

AAAAAA!!! Dostaliśmy prezent!! Boluś dostał! :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Mój mąż, który późno wczoraj wrócił z pracy, a dziś był też bardzo zajęty, zapomniał mi powiedzieć, że od weekendu trzyma w szafce paczuszkę dla mnie.
Zawartość paczuszki to ... PIĘKNA THORKATTOWA WYPRAWKA!! :1luvu:

Dziękuję przeogromnie! :D :D :D Bolutek dostał wspaniałą myszę i piłeczkę. Wszystko w ukochanym kolorze Dużej. A do tego śliczną kartkę z życzeniami! Schowam ją do rodzinnego albumu 8)
Kurczę, jak fajnie!! :mrgreen:

Foteczki cyknę albo jeszcze dziś, albo jutro, jak będzie widniej.
Aniada

Post » Pon cze 18, 2012 21:10 Re: Boluś ze śmietnika (2) DZIĘKUJEMY THORKATT!! :)

yyy co ja pacze? Bolutek dwa razy wiekszy,uszy jak drut,Aniada zaliczona ....ee... tego.... sesja zaliczona,rzondam zdjęć wyprawki. :D
Serniczek

Post » Pon cze 18, 2012 21:16 Re: Boluś ze śmietnika (2) DZIĘKUJEMY THORKATT!! :)

Aniada to już zaliczona ładnych parę lat temu... :lol: :lol:

Foteczek chwilowo nie mogę zrobić, booooooo... powód jest arcyważny... Bolutek w skupieniu wielkim pałaszuje - tak! tak! - kurczaczka gotowanego, "sponiewieranego" w paszteciku weaning. :ok: Aż ciumka i mlaszcze! Boluś mlaszcze, nie ten kurczak. Rozumiecie, że nie mogę go rozpraszać.

Jeszcze jeden aspekt edukacji podstawowej nam pozostał: kupka w kuwecie. Dziś Boluś oblałby kolejny test z tej trudnej sztuki, ale Duży (pełniący funkcję nauczyciela wspomagającego) błyskawicznie postawił go do kuwety i wynik był pozytywny! Teraz Bolutek powinien sam zaliczyć kuwetkowy sprawdzian i wówczas przejdziemy do etapu edukacji na poziomie gimnazjalnym.
Temat lekcji pierwszej: Jak przejść przez przedpokój i nie zaklinować się za meblami.
Aniada

Post » Pon cze 18, 2012 21:39 Re: Boluś ze śmietnika (2) DZIĘKUJEMY THORKATT!! :)

Aniado, trzaby dodać kolejnego kota do zdjęcia w podpisie!
Toć on sroce spode ogona nie wyskoczył i jest z rodziny.
To pierwszy niebieściuch bez grama niebieskiego.
Taki honorowy niebieściuch! :D

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon cze 18, 2012 21:39 Re: Boluś ze śmietnika (2) DZIĘKUJEMY THORKATT!! :)

:ryk:
świetnie sie czyta o postępach chłopaczka :ok:
no jak nie niebieski kiedy udaje Greka :D
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pon cze 18, 2012 21:54 Re: Boluś ze śmietnika (2) DZIĘKUJEMY THORKATT!! :)

Kiedy ja nie umiem dodawać Bolusiów do podpisu. Ani tego Bolusia, ani żadnego innego.

Amyszce winnam się pokłonić i poprosić pięknie. Gdyby Amyszka tu weszła i przeczytała moją prośbę, a następnie zechciała ją spełnić, to bym Ją prosiła, by wykorzystała zdjęcie "Boluś w bieli" ze str. 49 :oops: To drugie, gdzie nie ma "obciętych" uszków. Poprosiłabym ją również, by Bolusia podpisała jako Boluś, a nie "Bolek" i - jeśli to możliwe - umieściła go dokładnie w środku ferajny. Między Jożem a Polą.

Thorkatt, fajnie, że zajrzałaś. DZIĘKUJĘ jeszcze raz! Cudna mysza. Sama bym się taką pobawiła :1luvu:
Aniada

Post » Wto cze 19, 2012 9:19 Re: Boluś ze śmietnika (2) DZIĘKUJEMY THORKATT!! :)

kotkins pisze:Aniado, trzaby dodać kolejnego kota do zdjęcia w podpisie!
Toć on sroce spode ogona nie wyskoczył i jest z rodziny.
To pierwszy niebieściuch bez grama niebieskiego.
Taki honorowy niebieściuch! :D

on jest Niebieski inaczej :D
Serniczek

[poprzednia][następna]