Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Justyś dotlenisz się przed snemja już byłam i płuca dostałam jak dzwon
![]()
![]()
One dbają o mnie , dbają abym sie też ruszała
![]()
![]()
Widzisz a inni narzekają

Moderator: Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Justyś dotlenisz się przed snemja już byłam i płuca dostałam jak dzwon
![]()
![]()
![]()
![]()
lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Justyś dotlenisz się przed snemja już byłam i płuca dostałam jak dzwon
![]()
![]()
![]()
![]()
Widzisz a inni narzekają
Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Justyś dotlenisz się przed snemja już byłam i płuca dostałam jak dzwon
![]()
![]()
![]()
![]()
Widzisz a inni narzekają
No to idziemy sie dotleniać a wiesz jak wyglądam z 3 psami , jeden dość duzy płochliwy czyli Lara , dwa małe w tym jeden staruszek a drugi to adhd i te plączące sie smycze
lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Justyś dotlenisz się przed snemja już byłam i płuca dostałam jak dzwon
![]()
![]()
![]()
![]()
Widzisz a inni narzekają
No to idziemy sie dotleniać a wiesz jak wyglądam z 3 psami , jeden dość duzy płochliwy czyli Lara , dwa małe w tym jeden staruszek a drugi to adhd i te plączące sie smycze
Wiemja mam dwa duże i jednego małego więc jak duże pociągną to ja z małym nie nadążam
![]()
![]()
.Ale się staramy jak diabli
lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Justyś dotlenisz się przed snemja już byłam i płuca dostałam jak dzwon
![]()
![]()
![]()
![]()
Widzisz a inni narzekają
bulba pisze:Kawał pięknego psa się zrobił z Laryski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość