Niestety współczesnie miasto nie jest miejscem dla kotów...
Wieś też pewnie nie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip pisze:Cześć, Fasolko.
Ja dzisiaj z drapaczka nadaję, z samego szczytu.
Duża znowu gdzieś wychodzi, ale obiecała, że szybko wróci.
Wczoraj wleźliśmy Dużej do szafy, wszyscy sie pchaliśmy, bo chcieliśmy zobaczyć, co tam jest.
I Duża powiada " No słowo daję, jak Fasolka! "
Zosia.
Karolek(ona) pisze:Hej Fasolko i spółka
Ta nasza Duża sobie w sobotę raniutko wybyła gdzieś z torbą, mówię Toffik coś się kroi, bo za duża ta torba jak na zakupy. I co i racje miałem, nie było jej cały dzień, nawet w nocy, a wieczorem jakieś gradobicie, błyskało, woda się lała ulicami po kostki i nikogo w domu co nas utuli, pocieszy - musiałem do szafy iść. Wróciła na drugi dzień po obiedzie i myślała, że ja będę siedział pod drzwiami i ładne czekał a pod drzwiami siedział Toffik zdrajca - duża w panikę i biega po domu, drze się Garfi, Garfi a ja nic, po chwili się wyłoniłem jednak ze szafy. dobrze jej tak nie Fasolko?
Garfi
Bazyliszkowa pisze:W szafie nie ma nic ciekawego. Nawet moli w niej nie ma. Ani myszy. Nuuuda.
Klakier
dinzoo pisze:Fasola ja dziś znowu biegałam po klatce
, no dobra chodziłam
ale jak tylko coś usłyszałam to wiałam do domu
![]()
Bajka zwiedzająca
anulka111 pisze:Mru mogles zaginać- na zewn. jest niebezpiecznie![]()
U nas Smakusia lubi zwiewac i uczy Rudego.
Gucio wystraszony
dinzoo pisze:podobno Buba kiedyś czmychnęła tak, że jej Duża (ślepa) nie zauważyła i siedziała wciśnięta w kącik (hahaha...ona w kącik
wciśnięta) bo drzwi były zamknięte ale teraz już się nie wypuszcza zbyt daleko, a Coco to taki jeden sąsiad co mieszka pod nami przyniósł (chociaż ma straszną alergię) bo u niego pod drzwiami darła japę
coby ją wpuścić, ale ona to jest uciekinierka...wczoraj poszła w odwiedziny do sąsiadów na przeciwko
i mówi, że nawet fajnie
a ja to tylko tak troszkę po korytarzu śmigam bo u nas jest duży korytarz, a na dół to tylko przez szczebelki popatrzyłam
![]()
Bajka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 55 gości