Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:ja mam polar, tylko jak się umówimy
chciałam też zlecić uszycie pokrowca na kocią poduszkę, na wskazany koci cel , może się podejmiesz ?
michalinadzordz pisze:jessi74 pisze:ja mam polar, tylko jak się umówimy
chciałam też zlecić uszycie pokrowca na kocią poduszkę, na wskazany koci cel , może się podejmiesz ?
jeśli to nie będzie zbyt skomplikowane to pewnie, że tak
Gibutkowa pisze:michalinadzordz pisze:jessi74 pisze:ja mam polar, tylko jak się umówimy
jeśli to nie będzie zbyt skomplikowane to pewnie, że tak
pokrowce na kocie posłanka robię z kocyków błękitnych z IKEItaki kocyk kosztuje 5,99 a wychodzi z tego pokrowców na 4 posłanka o wymiarach 30x60 (szytych bez zapięć ale ze sporą zakładką żeby posłanko nie wyleciało ale żeby można było je wyjąć jak chce się uprać pokrowiec). A posłanka ze starej kołdry pociętej
gabi.cezar pisze:Pilnie poszukujemy osoby, która mogłaby
w poniedziałek popołudniu odebrać ze schronu Ciapulka,
przenocować i dostarczyć we wtorek rano na dworzec![]()
![]()
![]()
Thorkatt pisze:
przyjmę tez resztki wełny na kocie posłanka/kocyki
jessi74 pisze:VeganGirl85 pisze:
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z386810185 tel: 509096622 potrzebny DT!
W bloku na moim osiedlu okociła się bezdomna kotka. Ludzie wynieśli ją i jej małe na ogólnodostępny korytarz w piwnicy. Ukradkiem tam wchodzę i karmię kotkę. Koniecznie i szybko muszę znaleśc dla małych dom ( boję się, że sprzątaczka jak je znajdzie może zrobić im krzywdę!) a ją wysterylizować. Dwa są czarne a trzy bure w ciemne prążki i właśnie otworzyły oczka, a więc za jakieś dwa tygodnie będzie można je zabrać. Chętnych aby je zaadoptować proszę o pilny kontakt 509096622
może ktoś mógłby zaoferować dt?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MruczkiRządzą i 87 gości