Gluś jest czarodziejski!!
Moderator: Moderatorzy
vega013 pisze:[color=#004000]Lili poprosiła Dużą, żeby zgłosić ją do konkursu. Duża za bardzo nie chciała, bo uważa, że Kruszynka nie ma żadnych szans, ale w końcu się zgodziła.
Kociara82 pisze:nie wiem jak to sie wogole robi... w zasadzie mi to wsio rowno jaka forma pojdzie przelew, wazne by dotarl na czas
co do przelewu zagranicznego... tam jakis kod specjalny jest potrzebny imei czy jakos tak sie to nazywa, nie?
kociamysza pisze:Kociara82 pisze:nie wiem jak to sie wogole robi... w zasadzie mi to wsio rowno jaka forma pojdzie przelew, wazne by dotarl na czas
co do przelewu zagranicznego... tam jakis kod specjalny jest potrzebny imei czy jakos tak sie to nazywa, nie?
Z paypalem to jest tak, ze musza miec tam konto obie strony. Zaklada sie szybko i bezbolesnie, system bezpieczny a wybranie kasy tez proste (tzn na konto w Polsce)
Z przelewem zagranicznym troche wiecej zachodu, no i kosztow, prowizja paypala za przelania 5 zlociszy bedzie mniejsza niz oplata bankowa.
Ale, ze Ogon MUSI startowac, to moge uzyczyc swojego paypala a ja wplace zlotowki Izie i bedzie dobrze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kocidzwoneczek i 46 gości