Kacperek,Lajla, MOJA KOCHANA NIUNIA NIE ŻYJE :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 16, 2012 8:15 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

Broszka pisze:Szkoda, miałabyś już z głowy...

Fakt cały dzień miałam zmarnowany,bo nad niczym innym nie mogłam się skupić i nic nie załatwiłam.Dobrze,że jest to wetka dla której zwierzaki są ważne.Bo mogłaby w ogóle nie przyjść w niedzielę,ponieważ pracuje na ul .Bohdanowicza tylko w piątki.Z drugiej strony jak pomyśleć to dla mnie trochę lepiej.Może załatwię dwie sprawy za jednym podejściem.Po za tym zaoszczędzę dźwigania ,a co za tym idzie bólu unerwień .Daniel ma wolne i ze mną pojedzie.
Pozdrawiam wszystkich sobotnio :1luvu:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob cze 16, 2012 9:39 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

No i to są jakieś pozytywne wiadomości :)

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Sob cze 16, 2012 9:40 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

:ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Sob cze 16, 2012 11:08 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

A teraz zmiana tematu: stawiajcie. kto wygra mecz i ile? Ja stawiam (o zgrozo) 3:2 dla Czech :P
ps. Gramy o zapałki :mrgreen:

sygitka21

Post » Sob cze 16, 2012 11:13 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

sygitka21 pisze:A teraz zmiana tematu: stawiajcie. kto wygra mecz i ile? Ja stawiam (o zgrozo) 3:2 dla Czech :P
ps. Gramy o zapałki :mrgreen:

ŁooooooooooMatkozcórką jak mówi Busio nie oglądam meczów. 8) Nie wiem kto z kim i wcale mnie to nie obchodzi :oops: Pewnie se wrogów narobię :mrgreen: :ryk:

welina

Post » Sob cze 16, 2012 11:19 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

Dobra, dobra, ten mecz obejrzysz... Ja będę go oglądać jak wszystkie horrory, z głową pod kołdrą trzęsąc się ze strachu :lol:

sygitka21

Post » Sob cze 16, 2012 11:36 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

sygitka21 pisze:Dobra, dobra, ten mecz obejrzysz... Ja będę go oglądać jak wszystkie horrory, z głową pod kołdrą trzęsąc się ze strachu :lol:

Właśnie dlatego przestałam już dawno oglądać,bo szkoda mojego zdrowia :roll:. Nawet nie wiem o której będzie.Około godz. 17:00 ma wpaść do mnie agiag.A teraz odpoczywam w ciszy.Młodzi pojechali na działkę.

welina

Post » Sob cze 16, 2012 17:27 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

Właśnie przed chwilą poznałam Agę.Sympatyczną ,ładną dziewczynę z naszego chóru. :ok: :1luvu:Pierwszy przywitał ją Toffi ,mało nie przewracając-straszny miłośnik z niego :mrgreen: Powiedziała,że oczy pomimo ciemnej ropy nie wyglądają już tak tragicznie. Daj Boże żeby to samo jutro powiedziała wetka.Będę najszczęśliwszym człowiekiem na Świecie. :roll:

welina

Post » Sob cze 16, 2012 17:32 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

Ewuniu,za jutrzejszą wizytę i za pomyślne załatwienie wszelkich okołokocich spraw wielkie kciukasy :ok: :ok: :ok:
Ja z konieczności mecz będę oglądać (młody ogląda ,to i ja muszę),no chyba,że tak, jak wczoraj pójdę spać o 20 :mrgreen: Złapałam jakiegoś wirusa i wpakowałam się z nim do łóżka;a dzisiaj jestem jak nowo narodzona :piwa: A i barwy mam takie patriotyczne-jestem biało-czerwona tak mnie dzisiaj zjarało :roll:
Welinko,dobrze,że ma kto Ci pomóc,bo martwiłam się jak dasz sobie radę przy tym Twoim bólu.Mam nadzieję,że będzie ok! :ok: :ok: :ok:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Sob cze 16, 2012 17:36 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

welina pisze:Właśnie przed chwilą poznałam Agę.Sympatyczną ,ładną dziewczynę z naszego chóru. :ok: :1luvu:Pierwszy przywitał ją Toffi ,mało nie przewracając-straszny miłośnik z niego :mrgreen: Powiedziała,że oczy pomimo ciemnej ropy nie wyglądają już tak tragicznie. Daj Boże żeby to samo jutro powiedziała wetka.Będę najszczęśliwszym człowiekiem na Świecie. :roll:

Widzisz-będzie dobrze :piwa: :1luvu:
Toffi-Ty największy z kotów :ryk: :mrgreen:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Sob cze 16, 2012 19:36 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

Super! Pozdrawiamy!

sygitka21

Post » Sob cze 16, 2012 22:29 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

Przedzierając sie przez burze z gradobiciem w okolicy Konina i podtopiony Kalisz dotarłam do domu. Od razu uspokajam - słonie dotarły w całości :)
Welinko, bardzo miło było Cię poznać :D A Kociaste przecudnej urody! Toffik też, a jego euforia - wręcz powalająca :mrgreen:

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Nie cze 17, 2012 6:33 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

welina pisze:Nie wiem,czy pisałam,ale przyszedł przelew od Broszki na Zilexis dla Kacperka 235 zł. w tym :
100 zł z Fund. immunologicznego :1luvu:
135 zł pożyczyła mi Broszka ,żeby jak najszybciej zaszczepić :1luvu:

Robię częściowe rozliczenie bazarków i przekazuję kwoty które wpłynęły na moje konto.
Odpisz proszę od kwoty pożyczonej przeze mnie 52,- z bazarku z owsem :ok:
Proszę też o potwierdzenie na bazarku.

Oczywiście bazarki nadal trwają :ok:
Z owsem miał się wprawdzie dziś kończyć ale przedłużyłam go o tydzień.
Na bazarku z reprodukcjami trwa licytacja dwóch :) też go przedłużyłam.

Bazarek z ciuchami dziś się kończy - zainteresowanie zerowe... :?
Czy chcesz żeby go przedłużyć?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Nie cze 17, 2012 7:23 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

Broszka pisze:
welina pisze:Nie wiem,czy pisałam,ale przyszedł przelew od Broszki na Zilexis dla Kacperka 235 zł. w tym :
100 zł z Fund. immunologicznego :1luvu:
135 zł pożyczyła mi Broszka ,żeby jak najszybciej zaszczepić :1luvu:

Robię częściowe rozliczenie bazarków i przekazuję kwoty które wpłynęły na moje konto.
Odpisz proszę od kwoty pożyczonej przeze mnie 52,- z bazarku z owsem :ok:
Proszę też o potwierdzenie na bazarku.

Oczywiście bazarki nadal trwają :ok:
Z owsem miał się wprawdzie dziś kończyć ale przedłużyłam go o tydzień.
Na bazarku z reprodukcjami trwa licytacja dwóch :) też go przedłużyłam.

Bazarek z ciuchami dziś się kończy - zainteresowanie zerowe... :?
Czy chcesz żeby go przedłużyć?

Dzięki Broszka za pomoc :1luvu:Nie ma co przedłużać jak nie ma zainteresowania.Szkoda Twojego czasu. :ok:

Broszka pożyczyła mi 135 zł na zilexis. :1luvu:
135 zł
-52 zł z bazarku dla kociastych idzie na poczet długu
.............
83 zł nadal jestem dłużna .Oddam jak najszybciej będę mogła.
:oops:

Mam nadzieję,że z oczami Lajli jest dużo lepiej i wystarczą jej tabletki.Zobaczymy co powie wetka.
Pozdrawiam niedzielnie :ok: i szykuję się do weta ufffffffff

welina

Post » Nie cze 17, 2012 8:13 Re: Lajla -Kacper poważniej chory-chlamydioza + herpeswirus

Aga cieszę się ,że dojechałaś szczęśliwie :ok: Tak teraz myślę,czy twoja kicia nie będzie tęsknić :roll:

welina

[poprzednia][następna]