Aniada pisze:Wetka przepowiadała, że Boluś może mieć nieźle prosperującą hodowlę. Czekamy...
Pseudo robali? A fe!

Pilnuj kupy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aniada pisze:Wetka przepowiadała, że Boluś może mieć nieźle prosperującą hodowlę. Czekamy...
MariaD pisze:Aniada pisze:Wetka przepowiadała, że Boluś może mieć nieźle prosperującą hodowlę. Czekamy...
Pseudo robali? A fe!
MariaD pisze:Pilnuj kupy.
[/quoteno własnie ta RC h/d jest bardzo wskazana 3 miesiące je samą trzy miesiące mieszaną z dotychczasową i miesiąc przerwy. Tak ustawiono mojego Szynszyla.rapsodia82 pisze:Mój brat niedawno zmienił wetów, właśnie dla dwójkę młodych - dziewczyny miały zdecydowanie większą wiedzę od ich dotychczasowego weta.
Pisałam Ci, że oczko się zagoi?Tylko potrzeba czasu na regenerację.
Jeden z moich kocurków też się przytykał, dwa razy, za pierwszym był cewnikowany, ponieważ zbyt duży brzuszek utrudniał określenie, czy pęcherz jest pełen, leciutka narkoza, na szczęście okazało się, że moczu nie ma za dużo. Zaczął jeść RC Urinary HD. Wszystko wróciło do normy, jednak była chwila, gdy musieliśmy podawać starą karmę, bo nie mogłam dostać tej i niestety, problem wrócił.
Znów przytkanie, w moczu lekki piasek, i teraz wiem, że nie mogę zmieniać, ewentualnie jako dodatek daję coś innego, ale ta karma musi być :/
....hehehehehe zasmiał sie głośno TnG-słysząc podobne gadki szmatkiAniada pisze:Nie dokocę się już nigdy w życiu.
Aniada pisze: Co ciekawe - zrobiono Bolusiowi badanie rogówki oczka. No takiego dziwa się nie spodziewałam.
Serniczek pisze:co ja pacze-kurde kurde cisza!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 48 gości