SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 13, 2012 21:27 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

Kasiu jak dasz radę jutro podjechać do schroniska załóż nowemu dorosłemu kociakowi obróżkę Misiaczkowi nr 119/116/12.
I ponanoś na kartkach na tablicach zmiany w roszadach kociaków - na tych co przyszły dziś zapisz na kartkach datę przyjecia, jakiś króciutki opis, i numer z ewidencji - i numer boksu.

Niestety, nie mamy w schronisku jedzenia dla maluszków, pracownicy dają im jedzenie mokre dla dorosłych, ale te niektóre maluchy nie są w stanie nawet pogryżć tych kawałów.
Musimy pomyśleć o jedzeniu dla małych schroniskowców.
No i niebawem obawiam się że miejsca w boksach nam zabraknie, a klatki dla kociaków gdzieś się zbyły :?

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw cze 14, 2012 12:36 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

Tereniu, dzisiaj niestety nie dam rady podjechac :-( - bede dyspozycyjna najwcześniej dopiero ok. 20 - 20.30 :-(. Ale jutro juz na pewno zajrze do schronu. Postaram sie tez zorganizowac jakies mokre i suche dla maluszków.
Dzisiaj rano zawiozłam do M1 dwa biało-czarne maluchy z DT Markota. Mam nadzieje, ze szybko znajda domy!

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Czw cze 14, 2012 13:04 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

ultra75 pisze:Dzisiaj rano zawiozłam do M1 dwa biało-czarne maluchy z DT Markota. Mam nadzieje, ze szybko znajda domy!
:ok: :ok: :ok: za domki
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw cze 14, 2012 14:09 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

jutro będę mieć chwilę to podrzucę do schroniska saszetki dla maluchów :)
Z tego, co widziałam, to bardzo lubią jedzonko w sosach, normalnie uszy się trzęsą :D

Plotkara

Od: Pon gru 05, 2011 18:22

Post » Czw cze 14, 2012 18:56 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

Plotkara pisze:jutro będę mieć chwilę to podrzucę do schroniska saszetki dla maluchów :)
Z tego, co widziałam, to bardzo lubią jedzonko w sosach, normalnie uszy się trzęsą :D

Super :ok:
Dziś rozmawiałm z Panią Doktor ze schroniska jedna kotka podobnież została wysterylizowana, jutro będzie ogólny przegląd kociaków, mam nadzieję że kotki które mogą być już wysterylizowane to Pani Doktor je wysterylizuje i za jakiś czas będą mogły przejść na adopcje, no bo niestety miejsce w boksach powoli się kończy.

terenia1

Post » Czw cze 14, 2012 19:13 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

A będzie ktoś z Was jutro w schronisku popołudniu?

Plotkara

Post » Czw cze 14, 2012 19:32 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

Plotkara pisze:A będzie ktoś z Was jutro w schronisku popołudniu?

Kasia mówiła, że podjedzie do schroniska.

terenia1

Post » Czw cze 14, 2012 19:34 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

To dobrze : ) Podrzucę jedzonko : )
Niedzielę mam całą wolną, więc jakbyście potrzebowali pomocy w schronisku to dajcie znać : ) .

Plotkara

Post » Czw cze 14, 2012 21:58 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

ultra75 pisze:Dzisiaj rano zawiozłam do M1 dwa biało-czarne maluchy z DT Markota. Mam nadzieje, ze szybko znajda domy!

tak,jeszcze raz bardzo dziekuje Ci :1luvu:
mam nadzieje ze ktoś sie zakocha w nich :)

ja bede w schronisku w niedziele rano jak cos ;)
Plotkara o ktorej bys byla? mozemy sie jakos zgadac :)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pt cze 15, 2012 8:46 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

Dopasuję się : ) Nie ma z tym problemu. Żadnych planów na niedzielę nie mam, więc mogę być i rano, i popołudniu, i nawet cały dzień : )

Plotkara

Post » Pt cze 15, 2012 8:51 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

Rozmawiałam z Panią Doktor ze schroniska pilnie potrzbny jest domek tymczasowy dla 3 małych kociaków ze szpitalika - trezba im podawać codziennie antybiotyk i mogą w schronisku nie dać rady :(

terenia1

Post » Pt cze 15, 2012 9:44 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

terenia1 pisze:Rozmawiałam z Panią Doktor ze schroniska pilnie potrzbny jest domek tymczasowy dla 3 małych kociaków ze szpitalika - trezba im podawać codziennie antybiotyk i mogą w schronisku nie dać rady :(

o kurcze :?
ja mam tą z chatki i glutka
:?
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pt cze 15, 2012 9:45 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

Plotkara pisze:Dopasuję się : ) Nie ma z tym problemu. Żadnych planów na niedzielę nie mam, więc mogę być i rano, i popołudniu, i nawet cały dzień : )

ja rano napewno
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pt cze 15, 2012 11:16 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

MarKotek pisze:

tak,jeszcze raz bardzo dziekuje Ci :1luvu:
mam nadzieje ze ktoś sie zakocha w nich :)

Naprawde nie ma za co :-). Mam nadzieje, ze szybko znajda domy. Trzymam kciuki!

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Pt cze 15, 2012 11:56 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

Ja w spr dziczków.Dzwoniłam do Kasi ma 4 gotowe budki ze styropianiu.Miałam je dziś odebrać i podrzucić do schr ,ale Daria ma goraczkę więc do południa jestem uziemiona.Postaram się to zrobić zaraz po niedzieli.Fajnie byłoby żeby Panowie lub ktoś ze zmysłem majsterkowicza obudował te budki drewnem,wtedy dzikuski miałyby ciepłe lokum na zimię

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]