Kiedy się odbywa impreza ? ( bo gdzie, to już wiem od dawna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:Jak złapać psa, który podchodzi, ale złapać się nie da ??? Proszę sypać pomysłami, wszystkie wykorzystam![]()
Mutka OK. Wróciła między zdrowych, je, pije, rozrabia, jest OK. Czyli odczyn poszczepienny taki miała silny, choc po purevaxie to bardzo rzadkie. Tyle, że ona jest kotem specjalnej troski, może dlatego.
Agn mnie uspokoiła na tyle, że przestałam panikować i podała instrukcję postępowania (o północy) Ale miałam w porach, a do Vill napisałam, że ma 46,3 st. gorączki
kotka doroty pisze::mrgreen: JA BĘDĘNA PEWNO mam zaklepane wolne
już od kwietnia
Mulesia pisze:kotka doroty pisze::mrgreen: JA BĘDĘNA PEWNO mam zaklepane wolne
już od kwietnia
Widzę, że jedziesz.
Może wybierzemy się wspólnie?
jasdor pisze:(...), a do Vill napisałam, że ma 46,3 st. gorączki
najszczesliwsza pisze:46,3 (emotka wielkie gały) łaaał jakbyś tak napisała do mnie, to bym z wrażenia w piżamie zaczęła biec do Krosna (emotka turla się ze śmiechu) ja to chciałam przez moment budzić Króla Ignorów, ale opanowałam się, bo jak do Agn, to w dobrych rękach znaczy się znalazła się Mutka.
Mam problem z dzwonieniem z telefonu, dziś w pracy po włożeniu służbowej karty sim zaczął wariować i do tej pory mu nie przeszło... Mam zapasowy z bazarku, ale po ostatnim upadku jest poszkodowany.
No i 2 testy z anglika napisałam w 6 minut! Łał, c'nie?
Jak złapać psa, to do aramis napisz, ja tam umiem tylko koty łapać..
Mulesia pisze:kotka doroty pisze::mrgreen: JA BĘDĘNA PEWNO mam zaklepane wolne
już od kwietnia
Widzę, że jedziesz.
kotka doroty pisze:Mulesia pisze:kotka doroty pisze::mrgreen: JA BĘDĘNA PEWNO mam zaklepane wolne
już od kwietnia
Widzę, że jedziesz.
Sie pytaszPewnie że,wybierzemy się razem.Nie mogłabym odmówić sobie takiej przyjemności,a jak jeszcze Ewa-Bolkowa się z nami wybierze to normalnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kamizares, sherab i 718 gości