**ŚWIAT WEDŁUG KOTA-dzień w dzień to samo :(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 10, 2012 16:22 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA-wiosenne FOTKI str.7

Dzień doberek :1luvu: :1luvu: :1luvu: Obrazek
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Nie cze 10, 2012 16:29 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA-wiosenne FOTKI str.7

buziam kociaste i przesylam pomruczonka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw cze 14, 2012 10:11 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA-wiosenne FOTKI str.7

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw cze 14, 2012 13:02 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA-wiosenne FOTKI str.7

Haniu, wydluzylam termin zgloszen do kot`n`kursu, wiec jeszcze masz szanse pogadac z Lili, czy ma ochote wziac w nim udzial.

Kociara82

Post » Pt cze 15, 2012 10:21 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA-wiosenne FOTKI str.7

Witajcie Cioteczki :1luvu:

Duża się teraz uczy, bo chce jakieś egzaminy językowe pozdawać. Nie rozumiem - po co te człowieki chcą chodzić na egzaminy? Podobno to nic przyjemnego i Duża powinna trzymać się od tego z daleka. Zamiast tracić czas na książki, powinna bawić się z nami! Wszyscy to tłumaczymy, ale bez rezultatów. No nie dociera! W dodatku blokuje mi komputer, bo uczy się też z różnych płytek. Na co nam przyszło...

Uciekam, bo Duża już stanęła za mną, pewnie znowu chce się uczyć. Z człowiekami zawsze problemy.

Serdecznie pozdrawiam :1luvu:

Oliwka relacjonująca

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt cze 15, 2012 19:38 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI kandydatką na Miss Miau :))

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cieszę się,że u Was wszystko w porządku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Trzymamy kciukaski za egzaminy Dużej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Oliwko jesteś wspaniałą koteczką :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Sob cze 16, 2012 11:01 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA-wiosenne FOTKI str.7

vega013 pisze:Witajcie Cioteczki :1luvu:

Duża się teraz uczy, bo chce jakieś egzaminy językowe pozdawać. Nie rozumiem - po co te człowieki chcą chodzić na egzaminy? Podobno to nic przyjemnego i Duża powinna trzymać się od tego z daleka. Zamiast tracić czas na książki, powinna bawić się z nami! Wszyscy to tłumaczymy, ale bez rezultatów. No nie dociera! W dodatku blokuje mi komputer, bo uczy się też z różnych płytek. Na co nam przyszło...

Uciekam, bo Duża już stanęła za mną, pewnie znowu chce się uczyć. Z człowiekami zawsze problemy.

Serdecznie pozdrawiam :1luvu:

Oliwka relacjonująca

Oliwuniu, moja Duża mówi, że jak człowieki mają papierka, że zdali ten egzamin, to jest jakaś tam szansa na lepsze pieniążki za pracę. Ale chyba buja, bo ona zdała taki egzamin i wcale przez to więcej nie zarabia.
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob cze 16, 2012 21:01 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI kandydatką na Miss Miau :))

nie kazdu poprostu ma po takich papierkach szczescie znalezc lepsza prace i nie kazdy tez ma szanse na awans czy wieksze zarobki. Moja siostra cale zycie pracowala w prywatnej firmie, niby taki dobry pracownik z niej, ze jak 2 lata po slubie pojechali z mezem na wczasy na Teneryfe, a cos tam w tej firmie sie walilo, to szef chcial by siostra wrocila z urlopu wczesniej, znacznie wczesniej, bo w pracy sie wali. Dopiero jak mu ktos uswiadomil, ze musialby jej ekwiwalent za urlop wyplacic i chyba zwrocic koszty poniesione w zwiazku z wczasami, to przestal marudzic, by wrocila.
Ladnych kilka lat temu zrobila studia, nadal pracujac w tej firmie, zdobyla tytul magistra, ale co z tego, skoro i tak ani awansu, ani lepszej placy... w zamian za to w zeszlym roku dowiedziala sie i to nie od szefa, ale od kolezanek z pracy, ze... od nowego roku jest zwolniona!! Dlaczego? Bo firma ma dlugi czy cos, ze szef musi szukac oszczednosci...
OK, ale dlaczego sam jej o tym nie powiedzial? Temu tak dobremu pracownikowi?! I jeszcze stwierdzil, ze zdecydowal, ze to ja zwolni (tylko ja i nikogo wiecej), bo ona sobie finansowo poradzi, bo ma meza, ktory dobrze zarabia, a inna pani jest wdowa z dziecmi (zyje w nieformalnym zwiazku, wiec favet wspomaga ja finansowo) inna jest rozwodka (tez w nieformalnym zwiazku)... Tysiac wymowek....
Malo tego! Ona tam przepracowala 20 lat, a on ja chcial tak z dnia na dzien zwolnic, dopiero jak ona mu walnela wyklad artykulami z kodeksu pracy, ze nalezy sie jej 3 miesiace okresu wypowiedzenia, to dopiero wtedy jej te 3 miechy dal.
To tez jeszcze malo... twierdzil, ze to tylko przez pol roku, potem ja spowrotem przyjmie.... ale w miedzy czasie miala pracowac tam na lewo 8O 8O 8O 8O
W zawodzie wyuczonym na studiach nie pracowala, no bo kiedy? Wiec pracy w zawodzie nie moze znalezc, bo nie ma doswiadczenia takiego.

Kociara82

Post » Nie cze 17, 2012 11:43 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI kandydatką na Miss Miau :))

Lili obejrzała fotki konkursowe i stwierdziła, że Duża wcale nie wysłała tych najpiękniejszych. Nie napisała też, że zmorą życia Drobinki jest codzienne wpychanie lekarstewek do pysia. Duża powiedziała, że Lili jest małą zrzędą i zołzinką, a potem zajęła się testami gramatycznymi.

Ineczko, kiedy Twoja cudna twórczość zostanie wydana w formie książeczki? Już nie możemy się doczekać.

Oliwka relacjonująca

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie cze 17, 2012 13:55 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI kandydatką na Miss Miau :))

vega013 pisze:Lili obejrzała fotki konkursowe i stwierdziła, że Duża wcale nie wysłała tych najpiękniejszych. Nie napisała też, że zmorą życia Drobinki jest codzienne wpychanie lekarstewek do pysia. Duża powiedziała, że Lili jest małą zrzędą i zołzinką, a potem zajęła się testami gramatycznymi.

Ineczko, kiedy Twoja cudna twórczość zostanie wydana w formie książeczki? Już nie możemy się doczekać.

Oliwka relacjonująca

Oliwuniu, tak myślę, że latem, Duża jutro wyśle maila do drukarni, a potem to zależy od tego, jak pani drukarka będzie zajęta
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie cze 17, 2012 14:41 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI kandydatką na Miss Miau :))

Oliwciu, Ty powiedz Lili, ze wszystkie fotki waszej siodemki sa najpiekniejsze, bo wy jestescie najpiekniejsze kociaste :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Nie cze 17, 2012 15:36 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI kandydatką na Miss Miau :))

Oliwciu jak ja się stęskniłam za Twoimi relacjami :1luvu: :oops:

Obrazek

Myszolandia

Post » Wto cze 19, 2012 8:19 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI kandydatką na Miss Miau :))

Liluniu :1luvu: ,na pewno będziesz miała moje głosiki wiesz?

Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]