Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
WeraW pisze:Gibutkowa, jakby co to zrobisz wizytę przed? Jak to się z transportem dogaduje? Bo ja ciemna. Poczekajmy aż mama i Ciotka forumowa zadzwoni do Izy i przegadają ewentualności, numer znajdziecie na stronie TOZ Police 888...
Renuś pisze:Przepraszam ale jestem w pracy i miałam kłopot z internetem. Już wszystko wyjaśniam. Mieszkanie do którego by trafił Miecio jest w bloku. Mieszkają tam oprócz moich rodziców Maciek-drugi kocurek podobno syberyjski, ale jak tam do końca jest nie wiem. Tak jak pisałam jest troszkę humorzasty. Jak się zachowa wobec drugiego kota? Tego chyba nikt nie może przewidzieć. Mam tylko nadzieję, że wszystko jakoś się ułoży. Na wszelki wypadek przed przyjazdem mogę zastosować jakieś wspomagacze (proszę o pomoc bo za bardzo się na tym nie znam). Do tej pory Maciek ma wszystko a nawet i więcej, czysto, sucho, po prostu raj. Można sprawdzić, bardzo zapraszamy.
Jeżeli chodzi o transport to bardzo chętnie odbiorę (jestem mobilna). Nawet jeżeli byłaby to podwózka gdzieś blisko Wrocławia to też bardzo chętnie przyjadę tylko do Szczecina mnie nie stać finansowo.
Ja osobiście w kwietniu adoptowałam Buliego. Gibutkowa powinna znać temat. Gdyby nie to, że mam już trzy kocurki i psa to bym się chętnie zaopiekowała Mieciem.
Czekam na odpowiedź i pytajcie jak chcecie coś jeszcze wiedzieć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Gosiagosia, Hana, Lifter i 31 gości