Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Zofia&Sasza, w watkach "Weci polecani" jest mnóstwo wpisów "NIE POLECAM", bez udokumentowania, jedynie opisy.
Też kwestionujące fachowość konkretnych lecznic i lekarzy wymienianych z nazwiska.
Zofia&Sasza pisze:MariaD pisze:Zofia&Sasza, w watkach "Weci polecani" jest mnóstwo wpisów "NIE POLECAM", bez udokumentowania, jedynie opisy.
Też kwestionujące fachowość konkretnych lecznic i lekarzy wymienianych z nazwiska.
To też i ten watek budzi moje wątpliwości
Erin pisze:A tak w kwestii formalnej: to nie miało zostać uregulowane nowo tworzonym regulaminem?
[/quote][/quote]casica pisze:
Codzi o to, że opcja przeciwna wszystko dokumentnie chce zamieśc pod dywan. Zabronić zdawania niewygodnych pytań, usankcjonować zbieractwo i wyłudzanie oraz wszelkie patologiczne działania, ograniczyć rolę darczyńców do "płać i spadaj". Bo tak jest wygodnie i fundacjom, i niektórym osobom.
To tak na marginesie ostatniej dyskusji, która w sumie jest OTem w tym watku.
[/quote]Mała1 pisze:casica pisze:
Codzi o to, że opcja przeciwna wszystko dokumentnie chce zamieśc pod dywan. Zabronić zdawania niewygodnych pytań, usankcjonować zbieractwo i wyłudzanie oraz wszelkie patologiczne działania, ograniczyć rolę darczyńców do "płać i spadaj". Bo tak jest wygodnie i fundacjom, i niektórym osobom.
To tak na marginesie ostatniej dyskusji, która w sumie jest OTem w tym watku.
Feebee pisze:Zofia&Sasza pisze:Słuchajcie, bo zaraz zamkną wątek, a ja sie jednak spodziewam dalszej dyskusji. Może osoba zgłaszająca jednak się odezwie? Mam zamiar pozgłaszać kilka wątków (o butach, torebkach, de vollaile'ach) i chętnie poznam te skuteczne argumenty
Czy naprawdę musicie zmuszać innych do konfrontacji z Wami? Po to żeby powiedzieć o hipokryzji, głupocie, tchórzostwie i wyśmiać? Tak z 6-10 osób na jedną?
Ktoś zgłosił wątek wistry, moderator uznał słuszność tego zgłoszenia i go zlikwidował. Może jednak lepiej zgłaszać protesty do Administracji? Zgłaszający tłumaczyć się przed Wami nie musi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości