Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go... ['] do zobaczenia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 09, 2012 16:40 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

bagheera pisze:Misiu wysiadujemy Twój domek!!!
Dziś mi nawet już wuwuzela niestraszna!!! :wink:
Principessa

Co to 8O
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob cze 09, 2012 17:00 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

o rany 0 Misiowi maluje się domek :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Sob cze 09, 2012 18:18 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

iwcia pisze: Sasetko ależ Ty jesteś piękna :1luvu: i tak jak ja bura.
A Fiduś zauroczył Duża, ona bardzo lubi psy, my też mamy psy, ale teraz one mieszkają osobno i Duzi do nich chodzą dwa razy dziennie.
Ja to chyba bym chciał z tobą zamieszkać, ale nie wiem, co na to Duża, ona to się martwi o wszystkie koty, które musi oddać do nowych domów.
Duży mówi, że nie powinna być domem tymczasowym, bo jak ma oddać kota to dwa tygodnie przed oddaniem i dwa tygodnie po oddaniu nie da się z nią żyć, wymyśla jakieś cuda i przeszkody i zamartwia się, marudząc wszystkim w około :roll:

Miś[/i]

Miś! Już jesteśmy po wizycie przeadopcyjnej. Duża strasznie się stresowała, a ja chyba dałam plamę, bo mam katar, źle się czuję i przez cały czas spałam pod kocykiem. Wyszło, jakby o mnie tu nie dbali, a to zupełna nieprawda jest :? .
W ogóle Duża dalej się stresuje i nie przestanie, dopóki się nie dowie, że będziesz już na zawsze nasz.
I dziękuję, Miś, za komplement, i cieszę się, że chciałbyś u nas zamieszkać. Tylko wiem, jak to jest, wszystko zależy od Twojej Dużej.

Sasetka
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Paulina0409

Od: Nie wrz 14, 2008 14:52

Post » Sob cze 09, 2012 19:59 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Sasetko,
bo koty od iwci to całkiem wyjątkowe są
wiem coś o tym :mrgreen:
Principessa
(też bura)
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Nie cze 10, 2012 11:39 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Czy jest już decyzja? Czy Miś się przeprowadza?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie cze 10, 2012 11:52 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Sasetko, ale w każdym wypadku zostaniesz z nami, prawda?
Ja Cię bardzo lubię :oops: :oops:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie cze 10, 2012 18:22 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

MalgWroclaw pisze:Sasetko, ale w każdym wypadku zostaniesz z nami, prawda?
Fasolka

Fasoluś, a Ty coś wiesz, że tak napisałaś? Miś nie będzie nasz??? 8O Moja Duża bardzo się martwi, bo żadnej wiadomości nie dostała od Misia i naprawdę już nie wie, cóż więcej musiałby mieć w sobie domek... A tak bardzo pokochała tego chłopaka :cry: .

Paulina0409

Post » Nie cze 10, 2012 20:07 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Paulina0409 pisze:
MalgWroclaw pisze:Sasetko, ale w każdym wypadku zostaniesz z nami, prawda?
Fasolka

Fasoluś, a Ty coś wiesz, że tak napisałaś? Miś nie będzie nasz??? 8O Moja Duża bardzo się martwi, bo żadnej wiadomości nie dostała od Misia i naprawdę już nie wie, cóż więcej musiałby mieć w sobie domek... A tak bardzo pokochała tego chłopaka :cry: .

Nie, nie, nie! Ja nic nie wiem (ani ja - duża) ale tak napisałam, bo się martwimy z dużą. My z dużą się martwimy o bardzo dużo kotków i ich dużych.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie cze 10, 2012 21:58 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

MalgWroclaw pisze:Nie, nie, nie! Ja nic nie wiem (ani ja - duża) ale tak napisałam, bo się martwimy z dużą. My z dużą się martwimy o bardzo dużo kotków i ich dużych.
Fasolka

Fasolko moja kochana :P ! Ja Ciebie też bardzo lubię :piwa: . Myślę, że dobrze będzie, ale poczekajmy, co powie Miś, bo przecież to On tu jest gospodarzem :mrgreen: .
Sasetka

Paulina0409

Post » Pon cze 11, 2012 9:10 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Misiu, i jak? Będziesz mieszkał z Sasetką?
Badylek bardzo zaciekawiony
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro cze 13, 2012 10:53 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

caldien pisze:Misiu, i jak? Będziesz mieszkał z Sasetką?
Badylek bardzo zaciekawiony

Badylku, Duże coś tam cały czas knują, ale Duża nic mi nie chciała powiedzieć... :piwa:
Sasetka

Paulina0409

Post » Śro cze 13, 2012 21:43 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Sasetko
Też bym chciała takiego Misia
a za to mam czarnego bandytę Dudencjusza, który mnie podgryza w zadek :roll: :twisted:
Principessa
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Czw cze 14, 2012 5:04 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Misiuniu, my nie możemy mieć już kotków. Ale wiesz :ok:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw cze 14, 2012 6:29 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Ja cały czas myślę o Misiu i czekam na jak najlepsze misiowe wieści.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw cze 14, 2012 14:06 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Miś wyruszył w podróż swojego życia, właśnie jedzie do stolicy a ja denerwuje się wszystkim, mam nadzieję, że dojadą szczęśliwie i Miś zachowa się jak na dobrze wychowanego chłopaka przystało i przywita ładnie z Sasetką, że da sobie radę, że mu się tam spodoba i że nowy domek sobie poradzi z opieką nad Misiem.
Trzymajcie za to kciuki, za mnie też, abym nie zeszła na zawał z nerwów.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

[poprzednia][następna]