Nieodwidząca Śmietana w typie syjama pozdrawia z domu:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 12, 2012 11:20 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Na schronisko napewno skazane nie będą.
Najwyżej wezmę jednego do siebie, ale dopiero 27 mogłabym. Najwyżej podrzuciłabym ci trójeczkę na tydzień a potem odbiła jednego malucha. Tak lepiej ?
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto cze 12, 2012 13:44 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

super! dziekuje :)

agata.u

Od: Wto maja 22, 2012 17:51

Post » Śro cze 13, 2012 10:00 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

No żesz, dzisiaj ze szczepieniem też mi się nie uda :-( Mam nadzieję, ze zobaczę maluchy najpóźniej w sobotę rano.

Śmietana daje czadu w nocy. No normalnie turla piłkę wtedy kiedy ja śpię. Jak jej zabiorę to foch.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro cze 13, 2012 12:42 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Akima pisze:No żesz, dzisiaj ze szczepieniem też mi się nie uda :-( Mam nadzieję, ze zobaczę maluchy najpóźniej w sobotę rano.

Śmietana daje czadu w nocy. No normalnie turla piłkę wtedy kiedy ja śpię. Jak jej zabiorę to foch.

ale my już nie mamy żadnych maluchów, mamy tylko trzy wielko-puchate-długopazurzaste-rozrabiające-kocice :wink: agata.u świadkiem że tylko takie mamy :D

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Śro cze 13, 2012 12:49 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

annakreft pisze:
Akima pisze:No żesz, dzisiaj ze szczepieniem też mi się nie uda :-( Mam nadzieję, ze zobaczę maluchy najpóźniej w sobotę rano.

ale my już nie mamy żadnych maluchów, mamy tylko trzy wielko-puchate-długopazurzaste-rozrabiające-kocice :wink: agata.u świadkiem że tylko takie mamy :D

Przymilaste i bardzo fajowe ? Takie co każdy zechce. Aniu jesli masz mozliwość to rób prosze fotki i podysłaj. Muszę je szybko wydać bo kolejne nieszczęście drapie do mych drzwi w dosłownym słowa znaczeniu :-(
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro cze 13, 2012 13:49 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Potwierdzam, to Male Potworki, wspinaczke trenuja i chca bic siebie na wzajem lapkami :) porozrabialy, a pozniej pobiegly do mamy lulu. Kochane sa.. :)

agata.u

Post » Śro cze 13, 2012 13:51 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Mialam w planie fotki porobic, ale z wrazenia zapomnialam.. Mam nadzieje, ze w najblizszym czasie bede mogla je znow odwiedzic :) (czytaj: Aniu zapros mnie do szpitalika)

agata.u

Post » Śro cze 13, 2012 16:13 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

agata.u pisze:Mialam w planie fotki porobic, ale z wrazenia zapomnialam.. Mam nadzieje, ze w najblizszym czasie bede mogla je znow odwiedzic :) (czytaj: Aniu zapros mnie do szpitalika)

może w sobotę ? na spokojnie popołudniu i zrobimy fotki panienkom ?

annakreft

Post » Śro cze 13, 2012 18:42 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

super- jestem za :kotek:

agata.u

Post » Sob cze 16, 2012 16:10 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Fotki Miodówki pilnie potrzebne, wyszły nieostre wszystkie :-(
Pradopodobnie jest dom dla jednej małej, ale nie zapeszam :-)
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Sob cze 16, 2012 18:32 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Akima pisze:Fotki Miodówki pilnie potrzebne, wyszły nieostre wszystkie :-(
Pradopodobnie jest dom dla jednej małej, ale nie zapeszam :-)

jutro zrobię i podeślę

annakreft

Post » Nie cze 17, 2012 19:18 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Aniu, moglabys mi dac znac kiedy bedziesz u malych?

agata.u

Post » Nie cze 17, 2012 20:40 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Miodówka
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/098 ... 3dcce.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/547 ... fd5a3.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/38f ... faefe.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fb7 ... 609e9.html

i dla wszystkich wielki dumny kot :)
Obrazek

u kotów będę pewnie we wtorek ale nie wiem jeszcze dokładnie o której -wracam tego dnia z Warszawy i nie wiem na którą zdążę

annakreft

Post » Pon cze 18, 2012 8:28 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

To wstepnie nastawiam sie na wtorek. Prosze daj znac.

Miodowka jest piekna! Nie ma fot reszty towarzystwa?

agata.u

Post » Pon cze 18, 2012 9:18 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

agata.u pisze:To wstepnie nastawiam sie na wtorek. Prosze daj znac.

Miodowka jest piekna! Nie ma fot reszty towarzystwa?

resztę towarzystwa obfociła Akima w piątek, Miodówka załapała się na druga sesję bo w piątek się rozmazała na wszystkich ujęciach .

annakreft

[poprzednia][następna]