K-ów, i po remoncie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 10, 2012 0:05 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

queen_ink pisze:Stare zdjęcia Milusi są tutaj: http://hostingkota.pl/index.php/queen_ink/Milusia

a ogłaszamy Milusię? bo ja nie dostałam żadnego info...
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Nie cze 10, 2012 6:18 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

mikela pisze:
queen_ink pisze:Stare zdjęcia Milusi są tutaj: http://hostingkota.pl/index.php/queen_ink/Milusia

a ogłaszamy Milusię? bo ja nie dostałam żadnego info...

Ja też nic nie dostałam, żadnego tekstu :(
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie cze 10, 2012 10:42 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Ja też nie dostałam, nie wiem nawet, jaki jest jej status teraz - tzn. czy już po obserwacji i można. Tylko sobie przypomniałam, że mam zdjęcia, które wcześniej nie były nawet wykorzystane, więc w razie czego są.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie cze 10, 2012 21:23 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

chyba można ją zacząć ogłaszać. Niech wypowiedzą się dyżurne z kociarni, bo lepiej wiedzą.

Na Drukarską dojechały malce do mamki. Ja jestem z wiedzą na etapie, że mamka wskoczyła im do pudełka, Ania i Jola będą wiedzieć więcej

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie cze 10, 2012 22:06 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

rozmawiałam z Anią, jest nieźle ale zobaczymy jutro jak te malce.

Jakby ktoś miał ochotę zajrzeć na mini-bazarek to zapraszam viewtopic.php?f=20&t=142917

Tweety

Post » Pon cze 11, 2012 4:57 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:chyba można ją zacząć ogłaszać. Niech wypowiedzą się dyżurne z kociarni, bo lepiej wiedzą.

Można ją ogłaszać.
Ale czy coś o niej wiemy? Poza tym, że syczy na inne koty, zwłaszcza na Kamyka (biedny, wszystkie czarne go nie lubią). Zrobi ktoś tekst?

W tym tygodniu jest wakat we środę i czwartek rano (jak zwykle)
Obrazek

miszelina

Post » Pon cze 11, 2012 8:24 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

witajcie

tak gwoli swojego czystego sumienia zapytam czy ma może ktoś DT albo DS - super jakiś sprawdzony
Marszałek wraca z adopcji - z Torunia
powód: kupa wszędzie i podsikuje - podobno
potrzebuje obserwacji czy faktycznie tak - czy to tylko wymówka
a potem sensownego domu
gdybyż coś cudem się znalazło... tiaa takie cuda to tylko w Erze pewnie

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pon cze 11, 2012 10:34 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

miszelina pisze:
W tym tygodniu jest wakat we czwartek rano (jak zwykle)

Na środe wpisała sie Asia N.
Obrazek

miszelina

Post » Pon cze 11, 2012 12:32 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Kocimska generalnie ok.
Milusię zapudłowałam na kwarantannie, bo awanturowała się.
Sigma coś agresywnie reaguje gdy dotyka się jej prawy bok. Nie wiem, czy coś ją nie boli tam.
Karmę z Auchan wymieszałam z Gourmetem i Animondą, bo wczorajsza była nie zjedzona.
Przyszła Maupa zapoznać się z kociarstwem, więc wymiziane wszystkie do bólu.
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Wto cze 12, 2012 11:08 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

mikela pisze:Kocimska generalnie ok.
Milusię zapudłowałam na kwarantannie, bo awanturowała się.
Sigma coś agresywnie reaguje gdy dotyka się jej prawy bok. Nie wiem, czy coś ją nie boli tam.
Karmę z Auchan wymieszałam z Gourmetem i Animondą, bo wczorajsza była nie zjedzona.
Przyszła Maupa zapoznać się z kociarstwem, więc wymiziane wszystkie do bólu.

dla przypomnienia, rozdajemy jedną puszkę na zmianie, po trochę, jak nie chcą jeść mokrego to mają suche, z głodu nie umrą. Wczoraj grupka podwórkowe dostała i też ładnie jedzą. Ale nasze hrabiostwo oczywiście ma poprzewracane w ... we wszystkim :twisted:

Maupa wybrała Bystrą, katgral sprawdziła dom i okolice, jest ok, ma panna gdzie brykać :)

Wielkokoty buraski spod Wawelu są bardzo wdzięczne za możliwość podwórkowania, bo zaczęły znosić upolowane szczury na wycieraczkę osoby karmiącej je :)

Na ślubie Maii i Łukasza dziewczyny zebrały 406 zł i 10 kg karmy :) Bardzo dziękujemy Młodej Parze! Skoro w ten sposób zaczęli nową drogę życia to w większości powinna być usłana różami, bo przecież dobro powraca.

Wigi, wilczurek pod naszą opieką, zaczyna chodzić samodzielnie jakby na kolanach, powinno być co raz lepiej.

W Nowym Sączu dzisiaj w jednym z zespołów szkół kwesta na rzecz naszych kotów zorganizowana z rozmachem przez fonję. Bardzo dziękujemy! :1luvu:

Barf-center, jedna z firm, która wsparła nas finansowo w tamtym roku, zaproponowała nam kolejną "zbiórkę" fanów na fb, tym razem będzie to 500 za 500 zł na krakowskich podopiecznych. Warunkiem jest napisanie posta pt "koty Kraków". Temat ruszy 15.06

Do Klubu Jedynek, o którym była mowa na zebraniu, przystąpiło do tej pory 5 firm, liczymy, że dołączą kolejne, potrzeba czasu i naszego zaangażowania. Naklejka i strona są w trakcie tworzenia

Kwesta w Almie, tym razem na Stańczyka, w następny weekend.

piątek 22.06, g. 18-21
1. katgral
2. miszelina
3. kocuria

sobota 23.06 g. 11 - 14:30
1. Karolina M.
2. annakreft
3 ...........

g. 14:30 - 18
1. Asia N.
2. kocuria
3...........

niedziela 24.06. g. 15 - 19
1. miszelina
2. kocuria
3 ..........

brakuje 3 osób

Ze złych wieści:
- odeszła Zoja,koteczka, która była u nas na leczenie, w piątek miała iść do domu, niestety, już do niego nie pójdzie
- Syntii wyniki bez zmian czyli złe, nadal będzie płukana a ona tak to źle znosi, bidusia :( Na szczęście je, aczkolwiek kompletnie nie to co kot z chorymi nerkami jeść powinien

Tweety

Post » Śro cze 13, 2012 7:58 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

do domu poszła Cleo :) Jedna z dziwniejszych adopcji o jakiej słyszałam ale efekt końcowy bardzo dobry :)

Tweety

Post » Śro cze 13, 2012 8:14 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:do domu poszła Cleo :) Jedna z dziwniejszych adopcji o jakiej słyszałam ale efekt końcowy bardzo dobry :)

Czemu taka dziwna?

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Śro cze 13, 2012 8:21 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tosza pisze:
Tweety pisze:do domu poszła Cleo :) Jedna z dziwniejszych adopcji o jakiej słyszałam ale efekt końcowy bardzo dobry :)

Czemu taka dziwna?

a bo było trochę zamieszania, kocich przeprowadzek, po to aby się okazało, że Cleo bez swojego DT a DT bez Cleo żyć nie mogą :)

Tweety

Post » Śro cze 13, 2012 9:36 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

oj tam oj tam

Pojechała dziewczyna na kolonie..................karne :) i doceniła co miała :D :D
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Śro cze 13, 2012 21:54 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

katgral pisze:

oj tam oj tam

Pojechała dziewczyna na kolonie..................karne :) i doceniła co miała :D :D

:ok: :ryk:
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

[poprzednia][następna]