Karolek(ona) pisze:bubor pisze:Nie wiedziałem że lubisz dziewczynki
to już wiesz
Ach ach..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:bubor pisze:Nie wiedziałem że lubisz dziewczynki
to już wiesz
Ach ach..
bubor pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:bubor pisze:Nie wiedziałem że lubisz dziewczynki
to już wiesz
Ach ach..
Normalnie aż strach
Karolek(ona) pisze:bubor pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:bubor pisze:Nie wiedziałem że lubisz dziewczynki
to już wiesz
Ach ach..
Normalnie aż strach
sie bujaj
bubor pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:bubor pisze:Nie wiedziałem że lubisz dziewczynki
to już wiesz
Ach ach..
Normalnie aż strach
Nelly pisze:kothka pisze:Najbardziej to ja lubię truskawki prosto z krzakaniemyte, cieplutkie od słońca
wtedy ani cukier ani śmietana, nic niepotrzebne:
Takie uwielbia TZI właśnie nic do nich nie jest potrzebne.
Jak nie z krzaka to ze śmietaną szczeciniecką, kwaśną osłodzoną. Oczywiście kremówką też.
Nie mam dziś truskaweka apetyt jest.
Karolek(ona) pisze:bubor pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:bubor pisze:Nie wiedziałem że lubisz dziewczynki
to już wiesz
Ach ach..
Normalnie aż strach
sie bujaj
kothka pisze:Nelly pisze:kothka pisze:Najbardziej to ja lubię truskawki prosto z krzakaniemyte, cieplutkie od słońca
Jak nie z krzaka to ze śmietaną szczeciniecką, kwaśną osłodzoną. Oczywiście kremówką też.
Też nie mamBo nie było już jak wracałam
Ale D. obiecał że jutro rano po nie pojedzie
bubor pisze:Karolek(ona) pisze:sie bujaj
kalair pisze:kothka pisze:Nelly pisze:kothka pisze:Najbardziej to ja lubię truskawki prosto z krzakaniemyte, cieplutkie od słońca
Jutro? Teraz powinien zdobyć, jak masz ochotę!!
![]()
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:Nelly pisze:Takie uwielbia TZI właśnie nic do nich nie jest potrzebne.
Jutro? Teraz powinien zdobyć, jak masz ochotę!!
![]()
eee, aż tak dobijać go nie będęWystarczająco nas dobijają inni
kalair pisze:Nelly pisze:kalair pisze: Ja kupuję te kolorowe wielosmakowe galaretki/. Turkusowa jest pyszna!
Nie znam niestety. Turkusowa to znaczy, że jest niebieska?
To znaczy że jest .turkusowa.![]()
No, taki niebieski,Taka ciemna. Piękny kolorek i smak takoż.Ja je odkryłam niedawno. Na nich są nazwy kolorków. Amarantowa np. I naprawdę smaczne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Gosiagosia, MB&Ofelia, Silverblue, zuza i 437 gości