kiche_wilczyca pisze:dzień doberek
Doberek Martuś!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:
Fajnie że wyszło, na pewno pyyycha jak nie wiem co! I nie jedz tu człowieku, nie da się! A czemu krem Ci nie wyszedł? Bop rozumiem, że kupiłaś gotowy??
anulka111 pisze:Dziękuję kalairdowod winy wklejony
Nelly pisze:Witamy kreciąteczka
kalair pisze:
Fajnie że wyszło, na pewno pyyycha jak nie wiem co! I nie jedz tu człowieku, nie da się! A czemu krem Ci nie wyszedł? Bop rozumiem, że kupiłaś gotowy??
No właśne i nie jedz tu człowiekuNie da się masz rację.
Krem nie był kupny, nie miałam i poprosiłam TZ-ta żeby mi szybko zobaczył w neci jak się robi krem - bo zdecydowałam się na niego w trakcie robienia pianki. Pierwszy lepszy waniliowy. Myślałam, że to wychodzi tak po prostu, a nic z tego. Takie smarowidło wyszło w którym czułaś w dodatku chyba nierozpuszczony cukier puder, taki "piasek". Który co prawda w miarę rozmakania biszkoptu zniknął (ten "piasek") ale kremu to nie przypominało nawet
kalair pisze:kothka pisze:Też w weekend pochłonęliśmy piankę, z truskawkami, bez bitej śmietany
Ale bita śmietana była z lodami i truskawkami![]()
O własnie, muszę truskawki kupić![]()
Dzień dobry dziewczynki
Tuskawki! O, ja też.![]()
Pianka już nie musi mieć bitej śmietany, jak jest jeszcze ze śmietanki..![]()
No, ja już się boję kolejnego weekendu, są okrrrropne!![]()
![]()
Witaj Beciu!
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:Też w weekend pochłonęliśmy piankę, z truskawkami, bez bitej śmietany
Ale bita śmietana była z lodami i truskawkami![]()
O własnie, muszę truskawki kupić![]()
Dzień dobry dziewczynki
Tuskawki! O, ja też.![]()
Pianka już nie musi mieć bitej śmietany, jak jest jeszcze ze śmietanki..![]()
No, ja już się boję kolejnego weekendu, są okrrrropne!![]()
![]()
Witaj Beciu!
ja piankę robię z mleka skondensowanego i galaretek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 431 gości