[WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 12, 2012 10:31 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Oooo... jaka cisza... Alkaida się przymknęła na prochach? :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto cze 12, 2012 15:47 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

I owszem.

Poza tym ja mam czasami nawały roboty. Teraz mam takowy aktualnie. Jutro jest taki dzień, ze nie mam czasu się podrapać..............

I owszem - cisza spokoj. Przestała warczeć.........Po prostu sielanka, albo hormony, albo ten nooo mój urok osobisty :lol:

Żartuję, zartuje. Poza wszystkim to ja mam czasami przesyt forum. Aaaaa wysłałam Ci OKI zdjęcie 8)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto cze 12, 2012 18:49 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Maria - mam pytanie.........bo hmm AlKaida zamknęła ryj......fakt. Ale tak
a. mniej je
b. nie drze się
c. głownie leży
d. jakaś taka ospała.....

Się nie denerwuję bo zakładam, ze jak ktoś 3 dni chodził jak nakręcony, nie spał tylko ryja darł......nooo to chyba musi odpocząć - ale wolę dopytac

na rujach się nie znam. Bo u mnie nie bywają.......tnę co mi w ręce wpadnie:-)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto cze 12, 2012 19:05 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Wiesz, ja nigdy nie podawałam swoim kotkom provery. :? Generalnie po wizycie u kawalera, co jest podobne do wyciszenia rui przez lek, kotka odsypia kilka dni emocje i rujowe nakręcenie.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Wto cze 12, 2012 22:29 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Ona nie dostała provery tylko promon. I mam wprawdzie rozpiskę, ale czegoś nie kumkam. Muszę zadzwonić do moich wszechwiedzących wetów.

no bo tak: mialam dać przez 3 dni - jak nie pomoże to maks 5........a potem co 7 dni. Ale nie wiem kurcze 7 dni licząc od pierwszej tabletki czy ostatniej???

Ech żyzn maja tiażołaja......

Obrazek

Neigh

Post » Śro cze 13, 2012 8:03 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Jadę........dziś mnie raczej już wiecej nie będzie.

Ale uprzejmie donoszę, ze został nam ostatni strup na ogonie ( pokleszczowy) wiecej nie pamiętam. Skora piękna, kot zarasta......

Nuda panie dzieju nuda:-)

Obrazek

Neigh

Post » Śro cze 13, 2012 8:30 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

I oby zawsze taka nuda

wiolka06

Od: Nie paź 10, 2010 19:08

Post » Śro cze 13, 2012 9:02 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Mam fotę, mam :lol:

Obrazek
adin, dwa, tri.......

Persona zaklinająca ludzkość, żeby znów dała MIĘCHA! :lol:

Ja raz miałam kotę na promonie (tę, która ochrypła), ale nie pomogę, bo ona nawet na tym promonie uciszała się na trzy dni, czwartego zaczynała być miła, a piątego zaczynała się drzeć, więc dostawała tabletkę co 5 dni. Mała, chuda (2 kg), półroczna supersamica z megaglutem blokującym sterylkę :twisted: Myślałam, że oszaleję :roll:

OKI

Post » Śro cze 13, 2012 9:10 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Persona? 8O

Kosmici atakują...
Uciekajcie do schronów...
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro cze 13, 2012 14:16 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

meksykanka pisze:Persona? 8O

Kosmici atakują...
Uciekajcie do schronów...

Ale że co? Persona jest 100% persa w persie jeśli chodzi o charakter, bo eksterier to już tak niekoniecznie. Ma to co powinien mieć kot OSOBOWOŚĆ. Nikt nie jest w stanie jej traktować obojętnie, zapewniam:-)

Obrazek

Neigh

Post » Śro cze 13, 2012 15:14 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

A może by tak jakieś nowe fotki odrastającej Terrorystki? Coś by się przydało wrzucić na FB, bo wydarzenie zaczęło umierać :roll:
Taki zdrowy, bezproblemowy, ładny kot bezpieczny w dobrym dt to jest już mało interesujący :?
Zwłaszcza odkąd wrzuciłam 'wymagania adopcyjne' :twisted:

OKI

Post » Śro cze 13, 2012 16:37 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

OKI pisze:Obrazek
adin, dwa, tri.......

Minę ma raczej zakapiora niż Kaszpirowskiego :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro cze 13, 2012 22:49 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Poproszę Tzeta o te zdjęcia......ale już nie mam siły. Mam zamówienia na:
a. Brombę wersja letnia
b. owłosionego Wytrzeszcza vel Teodora
c. nieustająco Łysej.

AlKaida odrasta ale .........nim będzie wyglądać jak pers to jeszcze troszkę minie. Dziś się dowiedziałam, ze ma wyraz twarzy starego kota. Siem ci ludzie nic a nic nie znajom....

Obrazek

Neigh

Post » Śro cze 13, 2012 22:50 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Ja tam od razu wiedziałam, że młoda jest. Może dlatego, że na persich twarzach się nie znam :mrgreen:
Namów TŻta, żeby zrobił raz a dobrze.
Wszystkim ulży :mrgreen:

OKI

Post » Śro cze 13, 2012 22:51 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Nieee zakapiora nieeeeeeeee. Ona nie używa przemocy........no coś Ty:-)

Z bliżej niewyjaśnionych powodów NIKT z nią w konflikty nie wchodzi. Od dawien dawna zakładamy, ze jest jakimś tajnym agentem.......na usługach podziemia ........

Achas AlKaida nie warczy na koty. Melka warczy na AlKaidę.......

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]