Reszta się wytrze w pańciowe prześcieradło.

Moderator: Moderatorzy
Megana pisze:Zła to ta, że dziś rano jakiś je... znaczy - uprzejmy młodzian - ustąpił pańci miejsca w eskaemce.Bezczelny, no!
Pańcia mówi, że tak właśnie upadł kolejny forumowy mit, tym razem ten o jej wiecznej młodości...
Iwonami pisze:Megana pisze:Zła to ta, że dziś rano jakiś je... znaczy - uprzejmy młodzian - ustąpił pańci miejsca w eskaemce.Bezczelny, no!
Pańcia mówi, że tak właśnie upadł kolejny forumowy mit, tym razem ten o jej wiecznej młodości...
A g..... prawda, bo to pewnie jakiś dżentelmen jeszcze się na tym świecie ostał
Oooo..., ja muszę złożyć dementi! Właśnie jechałam SKM-ką z Okęcia i wagon pełen był nobliwych ladies and gentlemen(ów)Iwonami pisze:W eskaemce to raczej dżentelmen, gentlemen(i) raczej chyba tymi trasami nie jeżdżą
Megana pisze:Z PAMIĘTNIKA
STAREGO FILOZOFA
Dwie sekundy później ciszę sennego, niedzielnego wieczoru zburzył rozdzierający okrzyk:
- MÓJ MOCZ!!!!!! Max, ratuj mój mocz!!!!!!!!!!!
Pańcio, który od początku meczu zdążył wypić parę piw, zareagował jednak prawidłowo. Wetknął głowę w drzwi łazienki i wygłosił następujące pytanie:
- Szy ty sie kompiesz z matki moszem...?
Następnie, nie czekając na odpowiedź osłupiałego, namydlonego Juniora, odwrócił się do zbiegającej po schodach pańci i powiedział ze smutkiem:
- Za póśno...
W istocie.
Ojej...![]()
Teraz pańcia pracuje przez następne 14 dni non stop i chyba będę sam musiał sikać całą dobę, by mogła coś zanieść na to badanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości