U mnie zawsze któreś wyczuwało i potrafiły wołowiny nie tknąć Więc przestałam się bawić w podchody.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Bazyliszkowa pisze:Podawałaś wrzutem do paszczy czy podstępem w jedzeniu?
ja tez tym odrobaczam i biore na wynos i sama podaje wrzutem do paszczy, nie bawie sie w podchody tylko delikwenta stawia, wrzucam, posmyram po gardziolku potem daje mu przegryche , poglaskam i udaje ze nic sie nie stało
www.pomagam.pl/przeponazosimłoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Dobrze wiedzieć, bo posiadam takie . Do tej pory milbemax, do pysia...różnie bywało .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "